Kıyıdan istavrit lüfer için kamış ve makine tavsiyesi istiyorum Yardım edermsiniz

Konu, 'Makineler' kısmında Yunusemrekolay tarafından paylaşıldı.

1. Yunusemrekolay

Yunusemrekolay yunusemrekolay

Favori Kamış:
    lineaeffe spirit surf 420
    Favori Makine:
    Okuma avenger av 65
    En İyi Avı:
    Sazan 5kg civarı
    Kayalardan istavrite at çek yapıcam ama onunla birlikte zamanı geldiğinde lüfere atabilceğim bir makine ve kamış istiorum limitim 140tl yardımlarınızı bekliyorum.

2. jukı

jukı murat ocakçı

GOLD FİSH ocean surf kamış ve ryobi exsuma 6000 makinayı gönül rahatlığı ile alabilirsin,sağlam ve kullanışlı bir takım almış olursun.

3. Yunusemrekolay

Yunusemrekolay yunusemrekolay

Favori Kamış:
    lineaeffe spirit surf 420
    Favori Makine:
    Okuma avenger av 65
    En İyi Avı:
    Sazan 5kg civarı
    teşekkürler ama aklıma takılan bişey surf kamış ve makineler çok ağır oluyo dediler bana ve insan yoruyomus ben kullanmadım bilmiorum sizce at çekte sorun yaparmı daha hafif bişeymi almalıyım?

4. lemodella

lemodella Ümit TALU

Favori Kamış:
    okuma salina--Okuma v-system 3.00 20-80 gr
    Favori Makine:
    shimano nexave 6000---shimano sienna 4000
    Kıyıdan istavrit için ben boğazda albastar bosphorus 2308 ve ryobi 6000 makina kullanıyorum misina olarak trabucco 0.30 misina kullanıyorum belirttiğin fiyatlara yakın bir takım ve gayette memnunum ayrıca kamısın cok guzel bır tasıma cantasıda cabası mısınayla beraber 200 tl cıvarları toplam bi bak istersen sağlıcakla kal kardeşim

5. lemodella

lemodella Ümit TALU

Favori Kamış:
    okuma salina--Okuma v-system 3.00 20-80 gr
    Favori Makine:
    shimano nexave 6000---shimano sienna 4000
    surf takımlar genelde ağır oluyor hafifleri var tabiki ama fiyatı malum bende ilk zamanlar yoruluyodum ama zamanla alışıyo insan eğer avlanacağın yer boğaz gibi akıntılı değilse ağır kurşun atmazsan başka kamışlarda bakabilirsin veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar mutlaka

Son düzenleme: 11 Nisan 2011