Kıyıdan istavrit

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında sugar23 tarafından paylaşıldı.

1. sugar23

sugar23 Mahir Berk

Forumunuza yeni katıldım adım Mahir yaşım 16. Olta ile balık tutmuşluğum var kilyosta oturuyorum. Sarıyere inip ordan yeniköye gidip orada tutmayı düşünüyorum. İstavrit dışında hangi balığı tutabilirim? İstavritin zamanı varmı tutmak için? Bide oralarda bildiğiniz alet satan dükkan varmı kamış ve çapari alacağımda,son soru olarak istavrit için gündüzleri çaparinin sahte yeminin rengi nasıl olmalı?

2. emre692

emre692 EMRE

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000
    kardeşim öncelikle hoşgeldin foruma :) istavrit dışında çinekop ve sardalya tutabilirsin.istavritin zamanı yok. sadece verimli olduğu bir kaç saat olur gün içinde.sabah güneşin doğuşu ve 1 saat sonrası akşamda güneşin batışı en verim alacağın saatlerdir.oralarda dükkan varmı bilmiyorum ama,malzemelerini karaköye gidip spot balıkçılıktan almanı tavsiye ederim hem çok uygun hemde memnun kalırsın.

http://www.spotbalik.com.tr/

ayrıca renk seçimi içinde tercihler genelde yeşil sonrada beyaz ağırlıklıdır.kimisi yeşilin kimisi beyazın iş yaptığını savunur bu bence sadece lafta kalan birşeydir.önce bak etrafına kovası dolu olanlar veya balık çekenler ne kullanıyo sende o renk kullan.ama mutlaka yeşil ve beyaz bir takımın olsun bol şanslar :)

3. leventturksoy

leventturksoy levent

Favori Kamış:
    Daiwa Procaster 4.20 surf daiwa crosscast 2.74 spin
    Favori Makine:
    Daiwa Crosscast S 5000 Daiwa Procaster 2500 A spin
    kilyosta kalkan denemesi ve levrek denemesi yapabilirsin sarıyere niyegidiyorsun
    anlamıs degilim? artı balıklar karadenize geciyor karadenizin en verimli oldugu donemlerden biri

4. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Hoşgeldin. Deneyerek ve gözlemleyerek tecrübe kazanacaksın. rastgele.

5. sugar23

sugar23 Mahir Berk

Karaköye nasıl gidiliyo bilmiyorum maalesef

Deniz bana uzak