Yer : Yeni Foça Tarih : Aralık 2010 Takım : kasnak + 0,30 misina + sıkma kurşun + fırdöndü + FLADEN KALAMAR ZOKASI 8CM Renk No :10-20 Forumdaki arkadaşlara öncelikle iyi akşamlar dilerim... Kalamarlar gece 2:30 civarı yakalanmıştır.Zokayı en ucuz olanlarından tercih ediyorum.Avlandığım bölge çok kayalık olduğundan takılmama gibi bir durum söz konusu değil.Tabiki ucuz olmasından dolayı, sahte takıldığı zaman kuvvetlice asılıyorum ve arkadaki iğne kısımları açılıyor ve böylelikle yemi kurtarmış oluyorum.O yüzden pahalı zoka kullanmıyorum ve tavsiye etmiyorum Öneml bir kısımda ; sahteye fenerimizi tuttuğumuz zaman ışığı emmesi ve belli bir süre bu şekilde kullanabilmemiz. Hepimize keyifli,güzel avlar dilerim...
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bizim burda kalamar çıkmıyor tadının çok lezzetli olduğunu biliyorum ama avlayamıyoruz Tebrik ederim seni Güzel bi rapor Rastgele
Bizim burda kalamar çıkmıyor tadının çok lezzetli olduğunu biliyorum ama avlayamıyoruz Tebrik ederim seni Güzel bi rapor Rastgele[/QUOTE] Teşekkürler.Hepimize rastgele...
kalamarları gece 2:30 gibi yakaladım.sübyeye daha pek denk gelmedim o avlaktan ama yazları ayvalık civarında kumluk bölgeden çok yakalıyorum sübye...
Tebrikler Cem abi çok güzel duruyorlar. Gelince bende çıkmak istiyorum avına, hangi zamanlarda yapıyor, ne gibi havaları/kıyıları sever yazabilirmisin acaba? Avlarının bereketi daim olsun, rasgele!
Sayenizde adını bilmediğim ve sizin rapora gelen cevaplardan merak edip baktığım Sübyenin ne olduğunu da öğrendim
Av ve raporunuz için tebrikler. Ayrıca avatarınızda yazdığınız şiirinizde çok hoşuma gitti. Güzel izmirimize selamlar. "Sen benim sarhoşluğumsun! Ne ayıldım! Ne ayılabilirim! Ne de ayılmak isterim..."
Cem Abi tebrik ederim.Cok guzel gercekten. Kalamarin avini cok merak ediyorum.Insallah bunun da firsatini bulurum birgun. Taze taze afiyet olsun Rastgele
Teşekkürler İzmire geldiğinde kısmet olursa birlikte gideriz kalamara inşallah.Genellikle bu mevsimler kasım-şubat arası daha çok deniyorum.Sakin havalarda yakalıyorum,en azından şiddetli rüzgara karşı zoka pek atmadım diyebilirim.Avlaktaki kıyı şeridi çok fazla kayalık ve fazla derin değil diyebilirim.
Teşekkür ederim Güzel İzmirin güzel takımı Karşıyaka için yazılmış bir tribün pankartıdır bu dörtlük en azından ben öyle diye biliyorum Şiir gibi güzel dostluklara selam ederim bende...
Teşekkür ederim Emrahcım.İnşallah en kısa zamanda sende bu keyifli ava başlarsın diyorum...Tekrar sağol...
Teşekkür ederim Aynen öyle tam bir tava ve tarator soslu Aslında kalamarları yakaladıktan sonra ahtapot kaçırdım birtane büyükçe birşeydi onu yapıştığı kayadan kaldıramadım ahhh ahhh
İnşallah abi bende çok isterim sizinle tanışmayı ve av yapmayı Sınavlarla boğuşuyorum şu anda, niyetim bütünlemelere kalmadan en kısa zamanda orda olmak umarım sıkıntısız hallederim de gelirim yakın tarihte