Merhaba, Öncelikle forumda yeniyim forum ve balıkçılık hakkında bilgim yok. Hatalıysam özür dilerim. Hepinize rastgele. Babama sürpriz olarak bir levrek avı seti almak istiyorum. Öğrenci olduğumdan çok bütçem yok. Babamın biraz ekipmanı var ancak ikimizin de balıkçılık hakkında bir bilgisi olmadığından, sadece şans eseri avlayabiliyoruz. Genelde ekipman seçimi yapmadan kafasına göre ava gidiyor, maksat vakit geçirmek. Eli boş dönünce de üzülüyor tabi. Benden tavsiye almayı sevmediği için, (tavsiye yerine) ben kendisine hediye olarak 100-200 lira arası kadar kamış ve makine almak istiyorum. Dediğim gibi çok bütçem yok. Ancak gel gelelim benim de balıkçılık hakkında hiç bir bilgim yok. Bu fiyatlarda yeni başlayanlara göre de olsa bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz? Hobi amaçlı/ Profesyonel olmayan tavsiyelerinizi bekliyorum. Sadece kamış ve makine tavsiyesi istiyorum. Diğer ekipmanları daha sonra halledeceğim. Bilgim yok pek. Kafamı bulandırmayınız Şimdiden teşekkür ederim. (Not: kamış seçiminde lazım oluyormuş sanırım, tavsiyeler 180cm boyunda, güçlü birisi için)
Foruma hoşgeldin Özgür . Benimde ilk başladığım zamanlarda kullandığım DAM Onliner spin 5-25 kamış var tavsiye edebileceğim . Hem hafif hem işlevsel yönden bana göre çok iyi hemde ekonomik bir kamış . Zamanla işi kavradıktan sonra daha iyilerine geçersin zaten . Makinalar konusunda pek bir bilgim yok bende tavsiye şeklinde iş yapıyorum . Rasgele .
Hoşbuldum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Genelde o kamışı tavsiye ettiler zaten sanırım onu alacağım.