ustalar merhabalar. ben trabzondayım kafama göre spin olta takımı burda pek bulamıyorum internetten almak istiyorum fakat güvenemiyorum çok sizin bildiğin güvendiğinz tavsiye edebiliceğiniz site var mıdır yardımcı olursanız sevinirim
Kardeşim öncelikle sitelere güven konusunda yersiz düsüncelerinden arındır kendini hemen hemen butun sitelerden alışverişlerim oldu halende devam ediyor.. www.balikavi.net anasayfada ihtiyaç duydugun guvenilir siteler mevcut tereddütün olmamaması amacı ile anasayfamizda bulunan sitelerden gonul rahatlıgı ile alışveris yapabilirsin
kardeşim önce alacağın spin takımını kesinleştirdin mi? eğer marka marka kamışında makinende belli ise internetten birkaç siteden fiyatlarını öğren daha sonra yazıcılar av bayi var birde valiliğin hemen altında albatros balıkçılık var oralara git ve istediğin takımın fiyatını öğren.bazen daha avantajlı fiyat verebiliyorlar.ama netten alma konusunda güvensizlik yaşamana gerek yok ancak hangi siteden alırsan al sipariş vermeden önce mutlaka stok durumunu sordur telefonla.
yazıcılar av'a çok gittim ama biraz pahalı gibi geldi internete göre. aslında iki marka arasında kaldım spro ve cormoran markaları. ikisi de hemen hemen aynı özellikte ama hangsini alayım bilmiyorum senin bi bilgin var mı bu markalar hakkında. bir de makinaya ip misina mı yoksa normal misina mı sardırsam daha iyi olur levrek için ?
Sana bu konuda darthvader61 yarımcı olucaktır sen son para limitini söyle raporu görürse bişiler söyler görmezse özeline yaz rastgele.
Selami abi ben avmarketi.com dan bir çok kez alışveriş yaptım çok güzel bir site güvene bilirsin.Ayrıca av deposundanda yaptım ikiside ürünlerimi sorunsuzca zamanında yolladılar ve ellerinde kalmayan ürünler konusunda arayıp beni bilgilendirdiler.Ama ben sana Avmarketi.com tavsiye ederim.
kamış için spro.. ben çok memnunum.aksiyonu ve ele otutuşu çok güzel. makine olarak da shimano exage kullanıyorum.
Ben de avdeposundan ve avmarketinden memnun kaldım,her iki sitede gayet ilgili ve sağlam ,sorunsuz alışveriş yapabilirsin.
dediğin markaların ikisinide hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım.yazıcılar pahalıdır ama shimano ürünlerden seçersen ve lütfü bey var sahibi (meydandaki mağazada) biraz pazarlık yaparsan internet ile kafa kafaya denk getirebilirsin.normal misina mı ip misinamı konusunda ise bende birçok ustanın tavsiyesi sonucu ip misina kullanıyorum.ayrıca birçok arkadaşında dediği gibi sanaldan alışveriş yapmaktan çekinmene gerek yok. ayrıca levrek konusunda dartvader61 (mehmet hocam) sana yardımcı olacaktır.ben özelden yazdım birkaç kere sağolsun çok yardımcı oluyor.
Merhaba Selami. İlk olarak bütçen nedir? Önemli olan bu Alışveriş konusunda da hem internet hemde yazıcılar için yardımcı olabilirim.
Altı üstü levrek tutacaksın birader, kasma bu kadar. FC, %100 FC misina ve ucuna silikon derim. Ötesi teferruattır.
Serdar bey varsa şu altı üstü levrek avlarınızdan bir kaç kare paylaşınız da arkadaşlar feyiz alsınlar "vay bee böyle balıklarda tutulabiliyormuş" desinler.
Teşekkür ederim ama ben levreği avlayacağım zamanı da yeri de gayet iyi biliyorum. Ben sizden arkadaşlara feyiz olacak bir kaç kare paylaşmanızı istemiştim ama sanırım yok, pardon sizin için önemsiz bir av olduğu için fotoğraf çekmemiş olabilirsiniz, sanırım öyle.
Belli olmaz, belki 5 kg, limit vs. kavgası çıkmasın diye çekilmiş resimleri koymuyorumdur, kim bilir? Müneccimlik yapmaya çıkmak iyi olmaz genelde, bir tavsiye daha size.
Olsun olsun fark etmez, arkadaşlar yararlansın yeter. Sonuçta 2 - 3 kg lık balıkları trofe olarak düşünen arkadaşlar var, onlar görmüş olur balık nedir ne değildir, tabii siz bilirsiniz. Sizin gibi usta bir balıkçının alelade levrek avı ile ilgili fotoğraf çekmemesini düşünmek müneccimik değil, olabilecekler arasında bir seçenektir diye düşünüyorum.