Herkeze merhaba rastgele.. Kıyıdan 3 lu olmadigi icin tek mantarli takim yapacagim ama kac no misina ve nasil yapacagimi bilmiyorum eger cizim olursa cok iyi olur. Batuhan sen cizme kardesim Ve birde ozelden lufer ailesi icin ozelden mera tavsiye edebilirmisiniz Zeytinburnunda bir yer varmis ama tam bilmiyorum Tarabyada gungorene cook uzak. Saygılar.
Bu arada kıyıdan 3'lü olmaz diye bir şey yok. PVA denen şey, mucizeler yaratma kabiliyeti olan bir şeydir... Aman, dertsiz başınıza dert açmayayım şimdi, siz bildiğiniz gibi takılın.
pva acilimi nedir Serdar abi senin konularda varmi? birde 3 takimi ayni bedene bagliyorlar omudur bu ?
Yani illa dertsiz başıma dert açıcam ya. Kaşınıyorum bazen. PVA, Polivinil alkol demek. kimya dersinde değiliz, şunu bilmek kafi, bu malzeme suda erir. Eğer 3'lünün kösteklerini bedene PVA bir şeyle bağlarsanız, atışa uygun hale gelir. Atarsınız, PVA erir hemen ve 3 köstekli takım aynen çalışmaya başlar. Getiri ve götürüsü ayrıca tartışılabilir ama tartışacak yerlerim (ki bu başım oluyor) ağrıyor. Tek mantar kullanın. Mantarı yemi yukarı bakar şekilde kullanın. İğneleri serbest bağlayın. Mantara ses çıkarıp dikkat çeken bir şeyler ekleyin vs. vs. lüferin gözüne vurun geçin. Ama benden şu anda daha fazla detay beklemeyin. Meraklısı, ctesi Tarabya'ya gelenlere nasıl bir acayip şeydi o mantar öyle, sorabilir. Ortalama vuruş bekleme süresinin 3dk olduğu, iki parça yeme bile balık çekebildiği gibi hakikatler orada tecrübe edildi zaten. Bu arada çevredeki cidden kalite takımların ortalama vuruş süresinin 15 dk. olduğunu düşünürsek, sanırım bu mantarın 5 kat daha iyi netice verdiğini söylemek zor ve yanlış olmaz.