bayramda iki gün kıyıköy yakınlarında balkaya da dinlendik ordan birkaç görüntüyü sizinle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz birkaç manzara kıyı köy ün içinden birkaç kare
coni bizim coni anacığı kaçtı bize bu kaldı bayramdan üç gün önce selden patlayan ve 2,5 milyon yavru alabalığın kaçtığı havuz su çekilince malesef telef olanlar telef olmayıp kaçanlar [
koralım nasıl biyer burası beya yşili yeşil mavisi mavi cennetten bi köşe mübarek çok saol paylaşımın için yanında olta neyin yokmudu iki balık alıverydin
ne oldu abi birşey gördün abi en büyük balık elimde tutuğum kadar falan alabalıklardan denizde ise kalkana denemeler vardı ama hali hazırda birşey yoktu
sende sağol abi eh işte abla kaçanlar çok güzel ama ufak çağlıyanda akıntıya karşı nasıl atlıyorlar fakat videosunu yükleyince sevinirsin doğrudur
Şimdi havuzu patlatıp sonra sel yaptı diye bizimi kandırıyon sen.Amatörlere gün doğsun diye yaptın demi
burak patlamış havuzlar bu balık yetiştiricileri belli bir ebata kadar büyütüp diğer restorantlara satanlara veriyorlarmış o yüzden balıklar çok ufak istavrit kadar en büyüğü fakat bunları bile olta ile file ile serpme ile cayır cayır tutuyorlar telefonler çekmediği için bir yeri arayamadım fakat sonra jandarmaya olanları söyledim onlarda bana zaten havuzdan kaçmış balık falan dediler
koralım paylaşım için sağolasın gerçekten cennetten bir köşede tatil yapmışsın alabalıklar büyüyünce tabi kalırlarsa derenin yukarılarına bir operasyon yaparız