Kizilcahamam Kasna Avı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında Özkan KILIÇARSLAN tarafından paylaşıldı.

1. Özkan KILIÇARSLAN

Özkan KILIÇARSLAN Özkan

Favori Kamış:
    OKUMA Fina Pro 1,80
    Favori Makine:
    Daiwa Strikeforce
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Tatlı su poşeti
    Arkadaşlar merhaba Üstad Vedat Bey'den duyduğum kadarıyla Kizilcahamam eski maden suyu fabrikası çevresinde güzel Kasna avı yapılabiliyormuş(kirmir çayı) eğer o bölgeyi bilen arkadaşlar varsa bana eşlik edebilirler mi ?

2. YASİN BOZKURT

YASİN BOZKURT YASİN

Favori Makine:
    Okuma Octana 40 -- Okuma safina x 270cm-Okuma Carp Misina-Savagear Sahteler
    En İyi Avı:
    Turna-1.5kg-60cm
    Eşlik etmek derken?

3. Özkan KILIÇARSLAN

Özkan KILIÇARSLAN Özkan

Favori Kamış:
    OKUMA Fina Pro 1,80
    Favori Makine:
    Daiwa Strikeforce
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Tatlı su poşeti
    Eşlik etmek nedir sayın arkadaşım? Beraber avlanmak olabilir mi sence. Farklı bi forum sitesi mi yoksa bu. Araştırdığım kadarıyla ankara'da daha balık avlama organizasyonu yapılmamış yakın zamanda. Böyle bi organizasyon olsa iştirak yada eşlik etmeyi düşünmez misin aklınla cevap vermeni beklerdim, saygilarla...

4. Özkan KILIÇARSLAN

Özkan KILIÇARSLAN Özkan

Favori Kamış:
    OKUMA Fina Pro 1,80
    Favori Makine:
    Daiwa Strikeforce
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Tatlı su poşeti
    Aynı zamanda avlağı bilen varsa araçla gidileceği için ve bu araç bana ait olacağı için yanımdaki arkadaş bana eşlik eder ama senin için hangi cümle müsaitse onu kullanabiliriz. Beraber, Katılmak, gitmek, arkadaşlık etmek, eğer unuttuğum bir cümle varsa sen ekleyebilirsin. Ve ayrıca sadece senden geldi böyle bi soru neden diğer forum katılımcılarından (yanlış anlamanı istemem katılımcı derken üye arkadaşlardan bahsediyorum) böyle bi soru gelmedi. Umarım soruna cevap verebilmişımdir SAYİN bozkurt...