02.07.2008 tarihinde kızıldamlara gittim bir tane büyük balık kalmamış,geçen seneden eser yok,o kadar uyarmama rağmen herkes geçen senenin yavrularını tutup getirmeye çalışıyordu,neymiş hiç tutamışlarmış tavalıkmış,Allah belanızı versin diyorum hepsine seneye o yavrularıda tutamayacaksınız,çok üzücü
Hakan bey, bu Kızıldam neresidir, Adana Kızıldam'dan mı bahsediyorsunuz. Büyük balıktan ve tavalık(!) tan bahsettiğiniz hangi türdür....Kimleri uyardınız, ne yaptınız, nereye bunu bildirdiniz...Böyle drek bela okumakla olmaz, Allah bela dilenmesi ile su ürünlerimizi korumaz...
Aç gözlü balıkçılarımız sayesinde bir baraj daha hayata gözlerini kapadı. Oltayla balık biter mi bitmez mi? El kadar sazanları alır ve tavalık dersen öyle bir biter ki.
geçen sene her giden bir çuvaldan fazla balıkla döndü yalvardık hepsine seneyede tutacaksın ne yapacaksın bire çuval balığı diye,jandarmayıda uyardık sürekli,herkes küçük büyük ne kadar balık tuttuysa aldı,sonuç bu işte bu sene sakın gideyim demeyin geçen senenin hevesiyle,hevesiniz kursağınızda dönersiniz..sadece geçen senenin yavru sazanları kalmış onlarıda tutanlar tavalık diyerek salmıyolar,başım belaya girecekti adamlarla konuşurken,geri döndüm zaten direk geriye