Merhabalar. Bi kaç gündür şişme botları araştırıyorum. Uzun zamandır kızılırmağın doğduğu yerden botla girip samsundan karadenize çıkmayı hayal ederdim. Son günlerde iyice heveslendim. Daha önce hiç bot deneyimim olmadı ama yapabileceğime inanıyorum. Suyun kabarık olduğu zamanda gitmeyi düşünüyorum ki sığ yerlerde bot yere değmesin diye. Bu fiyatı uygun olan 400-500 liralık botlar bu yolculuğa dayanabilirler mi acaba? Değilse bu iş için hangi bot en uygun olur? Ucuzculuktan hiç hoşlanmam ama şu anda maalesef fazla para ayıramıyorum. Genel tavsiyelerinizle birlikte marka ve model olarakda tavsiyede bulunursanız çok memnun olurum.
Aslında bu iş bence macera bile sayılmaz. Ne olabilir ki. Baktın ki olmuyor çık karaya sonuçta denize açılmıyorsun. en fazla 10 metre sonra topraktasın. Geriye dönüşde çok kolay bineceksin otobüse döneceksin...
Botu otobüsle mi getireceksin abi? Gerçi taşıma olayı botun niteliğine bağlı ama... Bir de bu konuda tecrübesizken riskli bence.
Bahtiyar arkadaşım samsuna ulaştıktan sonra botun havasını indirip çantasına koyar, diğer eşyalarını da sırtlanıp bi taksiye atlar gidersin terminale. tek dert bu olsa keşke. hatta oraya ulaştıktan sonra bizi karşılayacak dostlarımız da olur. iş oraya kadar gitmekte.
süper walla rafting botlarını tavsiye ederim.oltada almayı unutma yanına.bol bol sırtı çekersin )))))))))))
Kürşat bey, Mehmet bey ve Görkem bey teşekkür ederim. Mehmet bey remixon botlara baktım tavsiyeniz üzere. Diğerlerine göre daha uygun fiyatlı. Görkem bey yasal nedenlerden dolayı belki de barajları pas geçeriz ama sormakta fayda var. Normalde barajlarda pek dalga olmaz diye bilirim. Hirfanlı barajında dalga var mı?
bence konunun kaliteli veya kalitesizliği ile ilgili değil bu olay burda boş konuşan insan oldugunu sanmıyorum birisinin bir bilgisi oldugu takdirde konuşur.mesela bende botlarla baya haşır neşirim anlarım fakat kızılırmağa hayatımda bir kere bile gitmedim nedir neyin nesidir bilmem ben size şunu alın derim tavsiye ederim allah korusun o botla kaza geçirirsiniz bunun vebalini ödemek kolay olmaz malesefki. bu açıdan düşünürseniz siteminiz biraz azalıcaktır ve eminim bilgisi olan abilerimiz ilgilenicektir.
remixonu tavsiye edermisin bot almayı düşünüyorumda kullanıyomusun acaba??? et kalınlığı az değilmi?? motor takılabiliyomu??