Kızılırmak kesik köprü avı

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında madman22 tarafından paylaşıldı.

1. madman22

madman22 niyazi

merhaba ben yeni üye oldum sitenize bir kaç bişiler paylaşmak istedim saat 16.00,da vardığımız kesik köprü karakolunun alt tarafında gündüz ertesi günü 11.00 e kadar durduk gece saat 1.00,de ilk sazanımızın ardından 2 saat sonra 3.00,te 4.00,e kadar 1saat içinde 5 tane daha çektim sonuncuyu tam gidiyoruz derken aldım en büyüğü sonuncuydu yem solucan olta sallama dip oltası misina 90lık hepsini sallama çekti 3 tane makaralı o babayiğit markalı oltalarımı aynı yere atmama rağmen tın bile etmedi hepsini 2 kötü sallama yakaladı :) bence önemli olan kanca ve misina sağlam olması zaten toplamda 5 olta atabildiğim biyer yayında olmasına rağmen sadece sazan gelmesi nasip toplamda 35 40 kilo civarı bir balık geldi en büyüğü 5.50gr en küçüğü 4 kg civarında

Uploaded with ImageShack.us
    Uploaded with ImageShack.us
    http://imageshack.us/photo/my-images/690/grnt021x.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/15/grnt016lv.jpg/
    http://img15.imageshack.us/img15/6513/grnt016lv.jpg

2. Levrekci33

Levrekci33 Deniz

Maşallah :)

3. h_can

h_can CAN

En İyi Avı:
    kefal
    maaşallah Allah daim etsin niyazi abi.

4. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    5,50 ve 4 kg lık balıkların resmini de koysanız da gözümüz şenlense.Balıklarınız gayet güzeller ama kilolarını tahmin ederek değilde tartarak tespitte fayda var.

5. madman22

madman22 niyazi

teşekkürler :D doğru diyorsunda en baştaki öyle 5 5.50 felan var çünkü hepsi 30 kilo geldi 7 balık var işte en sondaki biraz zayıf hepsi aynı boy videosuda varda biraz küfürlü muhabet geçti :) ondan koymadım sudan çekerken videosunuda aldım. yalnız ben birşey farkettim bugün solucandan solucana fark var tahminimce çünkü bugün birtane aldım aynı yerden geçen durduğumdan fazla durduğum halde gerçi ay yoktu ruzgar çoktu solucanlar başka yerden topladım oda biraz ufaktı su normalinden fazlaydı, anlıcanığınız bugün nasip yoktu ama gene 4 kiloluk bi sazan aldım

6. madman22

madman22 niyazi

7. madman22

madman22 niyazi

8. Zargana06

Zargana06 VEDAT

Favori Kamış:
    AlbaStar Carbon 3280
    Favori Makine:
    AlbaStar Alfa50 10 Ball Bearings
    En İyi Avı:
    Turna 3 Kg. (Köprüköy)
    Güzel bir av olmuş bravo, turnaya atmadınızmı hiç at,çek?

9. madman22

madman22 niyazi

valla denemedim turnaya pek merağım yok desem yeridir dip oltası bide şamadıralı atıyorum zaten kepçem kayboldu kepçesiz cıkardım kanca elime battı cıkarcam diye:) levrek cıkmaya başlamış duyduğuma göre bugünlerde ama hiçte tutan görmedim ama muhteşem sazan avı mevsimi başladı şimdi burda şöyle desem yeridir avlanmayı bilirsen burda sağlam iri sazanlar tutarsın tam zamanı yayın meraklılarınada şunu diyim 15 kg 80kg arası tutanlar var gözümle görmüşlüğümde var tutanları bize 10 kiloluğu geldi oda kanca boğazına girmiş çıkarana kadar öldü:)

10. Zargana06

Zargana06 VEDAT

Favori Kamış:
    AlbaStar Carbon 3280
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 3 Kg. (Köprüköy)
    Sazan için ne yem kullanıyorsunuz??? Birde attığınız olta normal kancalı dip oltasımı yoksa yaylı dip oltasımı?

11. madman22

madman22 niyazi

night fisher arkadaşım bak gözünü şenlendiricem daha bu konuyu takip et:) bayramdan sonra serecem buraya 20 30 sazanı ama salarım oynamayı seviyorum balıkla tutmak bi eğlence bizim için

12. Zargana06

Zargana06 VEDAT

Favori Kamış:
    AlbaStar Carbon 3280
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna 3 Kg. (Köprüköy)
    Bizede kalsın biraz sazan hepsini tutma :D

13. madman22

madman22 niyazi

attığım olta bildiğiniz dip oltası en altta ağırlık 10cm arayla 3 kanca bilemedin 4:) o size kalmış solucanlarla haşır neşir olmak var işin ucunda
    yalnız benim oltalar biraz farklı 90lık misina en altta 200 gram kurşun kancaları bağladığım misina bile 90lık kancalarım normalden büyük kancalar hesabını yapın işte 90lık misina tutuyor okadar büyük neden böyle bir takım tercih ettiğimi zaten nerden atarsanız atın oltayı anlarsınız çok odun sap çöp var takılma olayı çok oluyor solucan büyük önem tasıyor
    kırmızı solucan ve büyük solucan vea kara küçük sülük (büyüğünü denemedim ama küçüğü muhteşem iş yapıyor) ben büyük sarı sülük taktım gelmedi ne yalan söyliyim tık etmedi belki 30 40 tane sülük heba oldu attığım yerde yayında olmasına rağmen yayını hep büyük solucanlarla tuttum karasolucan diye tabir ettiğimiz şuan tam mevsimi olduğunu düşünüyorum kızıl ırmagın neresine giderseniz gidin boş dönmezsiniz becerikliyseniz tabi:) vedat abi elinde tuttuğun balıktan geçen gece 2tane kaçırdım kepçe olmamasından dolayı biri elindekinde büyüktü son anda kıyıdan ağzını yırtıp kaçtı kıyıya cıktı cırpındı geri suya atladı :)