SAPANCA GÖLÜNDE 1 AY KADAR ÖNCE ÇEKİLMİŞTİR YÜKLEMEK ŞİMDİYE NASİP OLDU SAKARADAN SELAMLAR MISIRADA GELMEKTEDİR ŞAYET İYİ YEMLEME ŞART MAKARNA İLE YAKALAMAKTA MÜMKÜN
İlk fotoğraf yukarıdan aşağıya yavaşça açılınca farklı bir fotoğrafla karşılaşacağız diye korkmuştum :laughing: neyse ki balıkları gördüm tebrikler
E bir ara sapancada süresiz av yasağı var deniyordu.Hala geçerli mi, yoksa belli türler için mi yasak geçerli?Teşekkürler şimdiden, yanlış anlaşılmasın serbestse ben de avlanmayı düşünürüm sorma sebebim budur..
yemler:kurt makarna bugday mısır Ayrıca tütün poşeti demişsiniz hangi resimde var fark edemedim sigara kullanmıyorum çünkü
teşekkürler iyi bir yemleme ile gayaet iyi balık zevki almak mümkün saatlerce ama çok kılçıklı bir balık yemesi zor bende balık yemem genelde geri iade oluyor balıklar
ben yaklaşık 1 yıldır her hafta düzünli olarak bot ile avlanıyorum yasak duymadım hiç rahatça avlanabilirsinizz
Sol tarafta altta tütünmü bilmiyorum ama bana sanki ince talaş gibi geldi, renk tütün rengi gibi..! acaba ince talaş içinde canlı yem falan olabilirmi...!?