Merhaba arkadaşlar ben İstanbul'dan harun, bir süredir balık tutmaya başladım ,aslında çocukluğumda çok gidiyordum ama sonraları ara vermiştim,şimdi 8 yaşındaki kızımla ,arnavutköy e gidiyoruz tutku yeniden başladı,hayırlısı bakalım resimleri
Geri dönüşü olmayan bir yola girmek istediğinize emin misiniz? Son kararınız mı? . Çok güzel bir hobi, kızınıza da aşılamanız isabet olmuş bence . Ben kuzenlerime filan aşıladım, şimdi peşimi bırakmıyorlar .
Harun kardeşim, öncelikle foruma hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. Kızınızın '' Baba, baba, baba, geldl, geldi, geldi. '' diye sevinç çığlıklarını duyar gibi oluyorum. Aramızda kalsın ama, siz başınıza belayı, kendiniz sarmışsınız. Tabii ki tatlı bela. Neşeniz, hep daim olsun.
Sevgili Harun merhaba hoş geldin bu güzel ortama.. ayrıca kızınla beraber başlamış olman çok güzel..harikasın..bol şans ,, ve saglık dilerim..
insanın çocuğu ile birlikte balık tutma zevkini yaşaması bambaşka bişii . İstavritler çapariye vurduktan , balığın kamışa verdiği o anlatılmaz güzellikteki tıkırtılarını duyduktan sonra oltayı oğluma veriyorum ( 6,5 yaşında ) , hadi birazda sen yakala diye ( halbuki ucunda balık zaten yakalanmış , sırf oğlum kendisi tuttuğunu zannetsin diye : ) Makarayı çevirdi çevirdi ve ucunda 2 tane istavriti birden gördü , Oğlum o an sahili inletti , yaşasın 2 tane birden yakaladım diye Günlerce herkese bu olayı anlattı . Çok zevkliydi . 8-9 yaşlarına gelince ufak bir makinada ona alacağım .
Dün bende aynısı yaptım hem eşim hem oğlum birer kadife yakalayıp bıraktıklarını sanıyorlar Ama onları izlerken ileri haftalarda Turna seferine rahat rahat çıkacağını bilmenin huzuru anlatılmaz Bide hava atıyorlar "birşey yok,işte kadife tuttuk ufak saldık" vs.. vs...
ozkan_askan aynen benim kızda kendim tuttum diye ayrı koyup pişipte masaya gelene dek peşini bırakmıyor o balıkların ben tuttum ben yiyeceğim diye ========== isottevfik Allah razı olsun cümlemize ========== volkan07 Hoşbulduk sağolasın ========== mufi Hoşbulduk ağabey Bir kaç da resim koydum başlığa reeling
Şimdiye kadar gördüğüm en güzel balıkçı ile ömür boyu bahtınızın, şansınızın ve avınızın bol olması dileğiyle...
Dünyalar güzeli şekerkız. Baba yüreğini kutlarım Harun, birlikte nice gözaydınlığı günleriniz olur inşallah.
ikisini kapistiralim hooşgeldiniiz... diyorum ki senin kizla benimkini kapistiralim... onlar tutsun baliklari... biz de seninle oturur cayimizi iceriz... aaa... bi de dua et de seninki baba bana kayık yap demesin!
Sevgili Harun, hoşgeldin. Allah bağışlasın dünya tatlısı bir kızın var. Boyu kadar trofeler yakalamanız dileğiyle. Rastgele...
bende aranızda olmaktan büyük keyif alıyorum Baktım aranızda bayan yok bende katılayım dedim.Bide anne kız kuleliye gidiyoruz. Büyük keyif