Dün ki Marina maceramızın raporunu yazayım dedim. Öncelikle Melihe mesaj attım bugün ne havası diye? Gelen cevap tam istediğim gibiydi Balık havası. Okuldan sonra kaptık oltaları,birde takım çantalarını gittik Marinaya 17.00 gibi atmaya başladık tek tük mezgit geliyordu. Sürekli elimizde tutmadık oltaları onu da öğrendik reeling Ucuna ışıklandırmayı taktik yine eğildiği an elimize alıyorduk yanımızda ki bi amca da hep espirileriyle hem de yardımlarıyla neşe kattı ortama :thumb: Bazen durgun bazen peş peşe çıkıyordu balıklar. Hava da baya soğuktu bazen çok üşüyorduk ama doyuracak kadar balık çıkmamıştı. Yan da ki amca 4 tane istavrit tutmuştu ben de ona özenerek istavrite de atmaya başladım. istavrite misina ile attım, çok inceydi misinası. Misinayı bi abi hediye etti orada çok inceydi misina yaklaşık 1 buçuk 2 saat istavrite attım 9 tane istavrit aldım mrsparkle Melih te o arada mezgite devam ediyordu, mezgitlerde melihe gelmeye devam ediyordu. Artık ellerimizi soğuktan hissetmediğini anlayınca ve saatin gerçekten geç olduğunu görünce 00.00 da avımıza son verdik :hungry: Çok şükür güzel bir geceydi. İlk raporumuzu da paylaşmış olduk böylece. Bu arada uzun zamandır böyle balık çıkmıyordu sanırım ayda bir filan oluyor
Güzel balıklar..! Tebrikler... istavrit alabilmenizde çok güzel, istavritleri, kurşunsuz eloltası ile mi aldınız..! istavrite ne yem kullandınız...!? en kötü avınızın böyle olması dileği ile...RASTGELE...
teşekkürler erhan abi. istavritte çok küçük iğne ve yuvarlak çok küçük kurşun kullandım ama misina çok inceydi. yem olarak tavuk göğsü taktım.
teşekkürler abi evet abi baya iri çıktı maşallah. inşallah beraber gideriz erhan abi teşekkür ederim sağolun. bekleriz abi.
tebrikler.. aferim abicim devamına rastgelsin sen bu zehri kaptın maşallah ama panzehiri yok haberin olsun
Doyuracak kadar olmuş güzel olmuş,bu arada marinadan istavrit çıkması güzel bir gelişme,mezgit genelde var zaten, tebrik ederim güzel av olmuş. Bu arada aynı gece övünç ava gitmiştin,senin av raporunu merakla bekliyoruz
bu arada yem bulamadığımdan ben gidemedim balığa yoksa mutlaka olumlu olumsuz paylaşırdım haberleri görüşmek üzere..