Merhaba arkadaşlar ilk mesajım forumda, öncelikle herkese merhaba. Az önce kocaeli yarımca sahilindeydim. Olta atan 100 den fazla kişi vardı ama hemen herkes istavrit çaparisi takmış atıyor. Kovalarda da tektük küçük istavritler. Allah aşkına bu memlekette kıyıdan istavritten başka balık çıkmıyormu? Küçükken izmirde babamla pamucak sahilinden olta atardık. Çipuralar, mırmırlar levrekler gelirdi istavrit denen bu balığı hiç bilmezdik. Birde pamucağa dökülen kanal denilen bir nehir vardı. Ordanda kıprısla kefal avlardık. Ama malesef şuan kocaelindeyim ve balık avcılığına tekrar merak sardım. Bu bölgede kıyıdan istavrit dışında (tabi varsa) nasıl balık avlayabilirim.
Sevgili arkadaşım Ersoy öncelikle tanışalım bölümünde kendini tanıtan bir mesaj aç sitedeki arkadaşlar seni tanısınlar ondan sonra sorularına cevap bulabilirsin istavrit olayı İstanbul'da da aynı bugün bende dünya kadar yer gezdim hep istavrit oda tek tük saygılar...TANIŞALIM TIKLA
Doğanın insanoğluna verebileceği en güzel cevap şu dizelerde güzelce görülüyor !!! Kader diyemezsin sen kendin ettin Aşkıma sevgime ihanet ettin Yalvarışın çok geç beni kaybettin Dönme artık seni bende terk ettim Hani mutluluktu bu aşkın sonu Hani sürecekti bir ömir boyu Nasıl yaptın zalim sen bana bunu Kader diyemezsin sen kendin ettin Şimdi gözlerimde boş bir anısın Sen gerçek aşkımın sahte yanısın Bana değil tanrım sana acısın Bu kötü günlere sen sebep oldun