KOCAELI - Değirmendere den Merhabalar..

Konu, 'Tanışalım' kısmında boostpower21 tarafından paylaşıldı.

1. boostpower21

boostpower21 Hüseyin SAHIN

Merhaba Arkadaşlar forumunuza yeni kayıt oldum..
    siteniz gayet güzel beğendim.. zaten balık deyince bir başka oluyor..

Sitenizde zıpkıncılarada yer verilmesi güzel.. ben yıllarca olta balıkçılığı yapmış birisi olarak.. son yıllarca ilgim iyice zıpkın tarafına kaydı.. zıpkıncılığın sevdiğim tarafı ise su altındaki güzelliklerin gözler önüne serilebiliyor olması.. asıl bana göre önemli noktası ise balığı seçebiliyor olmamdır..

Her zaman fikrim seçici olabilmekten yanadır.. örneğin tanığım çoğu oltacı arkadaşım ufak balık eğer güzel yerinden yakalanmış ise salar.. zıpkıncı ise hiç atış yapmaz..

Gerçi oltacılar zıpkıncıları pek sevmez ama :D :D
    Belki banada aranızda yer ayırırsınız.. ;) ;)

2. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    gel tuzlaya dostum kiloluk eşkinalar var.. orta boy mırmır ve tercih edersen devasa kefaller.su oldukça bulanık ama yinede iyibirşeyler çıkartma şansın var.

3. fatih2607

fatih2607 Fatih ÖZTÜRK

Favori Kamış:
    Silverstar Elegance 360
    Favori Makine:
    CORMORAN BIG BEN 7Pi 5000
    En İyi Avı:
    Sargoz 1050 gr. Eşkina 1350 gr.
    Hüseyin bey merhabalar, Adım Fatih, Gölcükte oturuyorum, bende zıpkınla balık avlamak istiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? Ben biraz acemiyim (çömez) tüm malzemelerim var, orca 7mm, jack boune 5mm. rlbise, omer gözlük şnorkel, cressi gerenimo pro 95 tüfek, turksub carbon palet vs. :D mesajınızı bekliyorum :)

Son düzenleme: 6 Kasım 2008
  4. hasanaki_09

hasanaki_09 HASAN ALİ

Favori Kamış:
    balık el oltası ile tutulur
    hüseyin kardeşaramıza hoşgeldin.. benimde çok zıpkıncı arkadaşım var kuşadasında. bende bu sene ufak çaplı zıpkınsız dalışlar yaptım.deniz dibiçokzevkli bu kış bir tane zıpkın almak istiyorum. Bana tavsiye edeceğin orta yollu yani çok profosyonel olmayan bir zıpkın almak istiyorum. kendine iyi bak...keyifliavlar dilerim.

5. boostpower21

boostpower21 Hüseyin SAHIN

Bu kadar çok ve kaliteli malzemelere sahip olduğun halde neden dalışa gitmiyorsunuz Fatih bey..

Yoksa http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=23539 görüntülerden mi tırsıyorsunuz.?.

6. Hüseyin bey Aramıza hoşgeldiniz:)

Sizin Videoları bizim ekibi zıpkından korkutup olatcılığa teşvik için buraya aldığımı itiraf etme zamanı geldi..:D :p

Şaka bir yana dalış yapan biri olarak bu görüntüleri sık sık yaşıyorum..Arkadaşlarımızda ilgiyle izlediler.Teşekkürler :)

7. a_kadir77

a_kadir77 abdülkadir

Favori Kamış:
    makilalı olta
    En İyi Avı:
    eşkina-1700gr
    ne demek abi.. aramıza hoş geldin. bende karamürselde oturuyorum bu tarafa gelirsen tanışırız işallah.

8. fatih2607

fatih2607 Fatih ÖZTÜRK

Favori Kamış:
    Silverstar Elegance 360
    Favori Makine:
    CORMORAN BIG BEN 7Pi 5000
    En İyi Avı:
    Sargoz 1050 gr. Eşkina 1350 gr.

Ehu Ehu, hala davet bekliyoruz, sen deniz bulanık deyip kandır bizi sonra peşimizden topla balıkları :D

9. twiggyramirez

twiggyramirez alp

selam ben de d.deredenim, sabah 5 - 6 gibi kuruçeşmenin sonundan atıyorum kıraçadan başka balık yok sanırım..