Arkadaşlar Merhaba; Kocaeli / Gebze - Denizli Göletinde, balık avı yasak diye bir istihbarat aldım. Sirkülerde bakıyorum fakat "Denizli Göleti" diye herhangi bir isim geçmiyor. Acaba bu göletin adı farklı mı ? Denizli Köyü halkı, göletin içerisinde balık avlayan birilerini gördüklerinde Jandarmaya haber veriyorlarmış. Böyle birşey varmı diye merak ediyorum açıkçası. Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar ? Saygılar.
O gölette bildigim kadarı ile israil sazanı var bir kaç defa gitmiştim israil sazanı neden yasak olsunki ?
Bende bilmiyorum. Yasak diye duydum. Sürekli giden arkadaşlarım da var onlara sordum. Yasak değil avlanıyoruz dediler.
Atıf kardeş bence denizli göletine gitme ordada israil sazanı var bol miktarda ona alternatif ömerli barajı bol miktarda israil sazanı var belki şansına aynalıda gelebilir ayrıca senin bulundugun mevkiye çok daha yakın
Ömerli barajında iyi balık veren bölgeleri bilmek gerekiyor. Benim bildiğim birtek yer var oda Emirli Köyü civarı. Evime araba ile 15 dk. Fakat bu bölgede hiç su kalmamış desem yeridir. Su çok çekilmiş. Ayrıca 2006 senesini haber arşivlerinde tesadüfen rastladım. Denizli göletine o yıllarda 60.000 Sazan yavrusu bırakılmış. Aradan iki sene geçmiş, sanırım balıklarda palazlanmıştır. Yine aynı gölette arkadaşım, geçen hafta 7 Kg. pullu Sazan yakaladı. Tam bölge tarifini aldım. Müsait bir zamanda denemeyi istiyorum.