değerli balık avı doslarım ve abilerim aralık ayı içerisinde senelik iznimi alıp ailemin oturduğu kocaeli gölcüc e 20 günlük bir tatil düşünüyorumo çivarda oturan forumdan arkadaşlar ve abilerimle tanışmak ve değiik meralarda at cek yapmak isterim amacım hem bilgi alışverişi yapmak hem değişim meralar görmek hemde tanışmak bizim buralar kadar levrek varmı merak ediyorum arda yer avlak deşifre olur diye korkan arkadaşlar varsa söz kimseye söylemem sevgi ve saygılar
Merhaba Mesut bey, gruplar sayfasında "İzmit ve çevresi organizasyon ve buluşma alanı" üst başlıklı konuda, bölgedeki arkadaşlarla tanışıp yapılacak avlara dahil olabilirsiniz.Bir gözatıp kendinizi tanıtırsanız, eminim gerekli ilgi ve alakayıda göreceksinizdir Keyifli ve bereketli avlar dilerim
Mesut kardeş merhaba Umarım o bölgeden avlak kıskançlığı olmayan arkadaş bulabilirsin kendine Ama ben biliyorum ki bu sanal alemde raporlarını gururla yayınlayıp özelden mesajlarla gidelim edelim deyip sonra vesileyle avlakta karşılaşınca seni tanımayacak arkadaşlar da var onlara denk gelmezsin inşallah Avlak kıskananları anlayışla karşılıyorum ancak ifşa oldumu dönüşü olmuyor
mesut bey bekleriz sizinle tanışmak av yapmayı bende isterim telefonunuzu özelden atarsanız iletişime geçeriz selamlar.
buyurun bekleriz zaten sayfamızıda İsa abi yazmış.. fakat konu levrek ise pek umutlu olmamanızı tavsiye ederim en azından izmit körfezi bu konuda hele hele at çek ile çok çok zor.. ama yemli olarak alınan bazı yerler var,ayrıca kocaelinin karadeniz kıyılarında at çek levrek alan abilerimiz var.. bu tarihte gece eşkina yapar,belki tek tük lüfer familyası,eğer kış basmazsa çok güzel mırmır alırsınız bu aralar zira bu sene mırmır avında doyuma ulaştık diyebilirim.. bunların haricinde sürpriz minekop,kırlangıç,sinarit ihtimalide var benden bilgiler bu kadar selamlar hayırlı akşamlar geldiğinizde bir avda buluşmak isterim görüşmek üzere..
Aynı şekilde hemşerim abilerim ve arkadaşlarımın da dediği gibi sizler ile tanışmak bizi de mutlu edecektir. Övünç kardeşim bütün ayrıntıları vermiş.Görüşmek dileğiyle.
konuy iştirat eden herkese çok teşekkürler sevgili arkadaşlar maksat balık değil burada çok şükür hertürlüsünü avlayabiliyoruz sizlerle tanışmak benide çok mutlu eder görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın