http://img202.imageshack.us/img202/1792/19468217437090137521805.jpg http://img138.imageshack.us/img138/1614/19468217437075137521805.jpg arkadaşım eyüp ile birlikte düştük yine yollara canlı yemlerde her ne kadar sıkıntı çekşekte yine nasibimizi alıyoruz... çok şükür..
Oğuz harika eşkinalar, tebrikler, Bu avların bir hikayesi yok mu? Kocaeli ve karadeniz eşkinaları 2 fotoğraf bitti mi? nasıl avlandınız, ne yem kullandınız, takımlarınız nedir? yok mu detay? Nasibi aldık , gerisini Mevlam kayıra diyorsun yani?
Tebrikler, senaryosuda olsaydı çok daha güzel olacaktı, neyse birdahaki sefere diyelim, daha güzel balıklarda buluşmanız dileği ile ...RASTGELE...
hafta içi izmir de baya gezdik olta attık ama bir türlü mutlu sona ulaşamadık ufak karagöz ve isparozlardan yemleri kurtaramadık bir türlü o moral bozukluğu ve birazda hırsla başladık canlı boru kurdu aramaya bir kaç bayi var saten biliyorsunuz . yarısı ölü yarısı canlı 10 paket kurt alıp doğruca kerpe pembe kayalara meraya ulaştığımızda hava kararmak üzereydi tam saatinde oradaydık yani oltaları açtık rahat rahat takımları yaptık 1-2 numara çelik sazan iğnesi 0,28 kötek 0,30 bedende çift iskambilli takımları suya indirdik yarım saat hiç haraket yok artık kaygılanmaya başladım artık hayıflanmaya başladım çünki izmirde çok sert vuruşlar almama rağmen balık alamamıştım ... neyse tam o sırada aşırı sert bir vuruş hemen zoka ve dev bir iskorpit iğeyi kople yutmuş asıl hedef eşkina ve iskorpiti sulara geri bıraktık amAiğne hala midesinde . aradan 2-3 dakika sonra hafif bi dokunuş oldu önemsemedim hafif gergiyi alayım derken balık fişekledi zoka ve ilk başarılı balık 750 gr civarı fotoda görünen eşkina o dakikadan sonra balık sanki koya akın etti ardı ardı balık almaya başladık 1,30 saat içine yemler tükendi. çok ilginç ve hep bana denk gelen assolist son yemleri taktık ve suya yolladık bende oltayı kayaya bırakıp etrafı toparlamaya başlarken hafif bir zil sesi ve oltada gerginlik var anladım yine bana bi nasip var hemen oltadın başna koştum hemen zokaladım anladım yemi yuttuğunu ben çekiyorum o çekiyo balık baya büyük belli gezdiriyo oltayı alba milenyum 70 makina vardı ve remsmen bilya ezdi yani makina ve zorda olsa balığı kıyıladım ve resimlerdede sol en başta olan balık ve yine mutlu son nasibimizi aldık ve mutlu eve dönüş yolculuğu... herkezin hayali olanda bu sanırım. umarım amatör balıkçılığa gönül veren herkeze nasip olur...
"Gencim, güzelim, elimi sallasam ellisi, kolumu sallasam kollusu. Beni ne doktorlar ne avukatlar istedi de varmadım." Oğuzum güzelim, canım benim Murat abin ne dedi de böyle kırıldın, üzüldün? Forumumuzun espri küpü olduğunu, tatlı dili, hoş sohbetiyle özellikle senin gibi genç kardeşilerimize karşı sevecen ve tatlı takılmalarıyla, babacan üslubuyla yakınlık kurmaya çalıştığını farkedemedin mi? Adı üstünde O bizim "eşgi abimiz"