Kocaeli kurudu mu?

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında İş41mekan10 tarafından paylaşıldı.

1. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

Arkadaşlar son zamanlarda Kocaeli'de balığa giden var mı acaba?Giden arkadaşlardan bir görüş alabilirsek çok iyi olur.Nerelere gitmek lazım neler çıkıyor?Havalar ısınıyor bu haftasonu biraz.Oltalar arabanın bagajında pas tuttu:)

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

2. grdl

grdl Gürdal

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme kamış, okuma v system makine bide GS9
    En İyi Avı:
    18 kg camgöz
    S.a. kardeşim. Ben cumartesi günü Eskihisardan Topçulara geçiyordum. Eski hisar iskelesinden çok güzel izmarit tutuyorlardı. İkili İkili geliyordu. Çok imrendim ama iş dolayısıyla sadece seyretmek zorunda kaldım. Sana bereketli avlar dilerim. Livarın boş kalmasın.

3. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Kocaeli yani izmit körfezi kıyıdan balık için yok zamanları.Ancak tekne ile bazı noktalarda palamut sözkonusu. Ne gariptirki kimse bakmıyor.Aralık ayının son pazar günü çok kötü bir çapara ile iki adet alındı ve bir tanede sahteye bindi.Yine bazı noktalarda levrek olabilir. Şimdi tam zamanı.Bıkmadan üşenmeden bakmak gerekiyor.Biz amatör balıkçılarda bir hastalık var, oda illaki birisi bir yerde bir balık alacak sonra hep beraber oraya hücum edecez. Artık sırf bu sebepten ötürü bazı yerleri kendimde sır olarak saklama alışkanlığım başladı. Balık konusuna dönersek şimdilerde körfezin derin yerlerine bakmak lazım. Bu zamanlarda iri mezgit olması yine derin yerlerde yemli istavrit ve izmarit yakalanması lazım.Fordun önü de denenmeli ve her süprize açık.

4. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

ilginiz için teşekkürler.

5. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

Bülent bey ilginize teşekkürler.Öğretmenim. Her zaman balığa çıkma fırsatım olmuyor.Biliyorsunuzdur muhakkak marinada izmarti tutuluyordu ekim gibi.Geçen hafta marinaya gittim dolaşmaya fakat 4 kişi vardı o pazar günü.Zaten 1 aydır neredeyse kıyıdan olta salalyacak hava olmadı.Daha öncedende değirmendereye gidip mırmırlarımız alıyorduk.Raporlarda geliyordu bazı arkadaşlardan.Fakat uzun zamandır izmit bölgesinden rapor göremedim.Merak etim acaba giden arkadaş var mı diye.Dediğiniz gibi sanırım balık yok balıkçıda.İlginize tekrar teşekkürler.

6. hurriyet

hurriyet Hürriyet

En İyi Avı:
    eşkina 1.950gr
    sevgili erdal tam 1 ay oldu haftada 2 gün gitmek kaydı ile izmitte bilinen avlaklarda malesif balık bulamadım bulan arkadaşlar var ama onlarda tek tük kısmet işi bu sen avlaklarına git denemelerini yap bakarsın şeytan bacağını kırarsın:)

7. hurriyet

hurriyet Hürriyet

En İyi Avı:
    eşkina 1.950gr
    bu arada izmitte amasraya gitmek moda oldu giden gidene istila etmiş kocaelili balıkçılar:D :D

Son düzenleme: 15 Ocak 2009
  8. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

Pazar günü herekeye kaçmayı düşünüyorum Hürriyet bey.Bir misafir bekliyorum gelmesse pazar günü Herekedeyim.Gidersem balık alsamda almasamda bir rapor yayınlarım paylaşım adına.Umarım boş dönmeyiz:) Saygılar.

9. hurriyet

hurriyet Hürriyet

En İyi Avı:
    eşkina 1.950gr
    herekeye giderseniz eşkina zor arkadaşlarım oradalar ama el oltası ile hatırı sayılır karagöz almışlar:p

10. İş41mekan10

İş41mekan10 Erdal

bilgilendirme için teşekkürler:)maksat birazda yeni avlakları tanımak ve deniz havası almak hürriyet bey.İyot kokusunu özledim bilirsiniz o kokuyu.Malzeme deniz olunca çıkan yemek mutluluk oluyor Hürriyet bey:)

11. bilmiyorumabi

bilmiyorumabi Fatih

Favori Kamış:
    albastar GSB50 Long Cast makina, 3,90 cm boy,kapalı 83 cm lik 7 parcalı
    En İyi Avı:
    5 adet mırmır,15 adet lapin :(
    Gecen perşembe günü değirmendere civarından 2 arkadaş oltalarımızı salladık. Ama elimizde canlı yem (teke, kaçamarmara,kurt) olmadığı için tavuk göğsü ile attık. Buarada hamsi alıp,ölüde olsa onu takayım dedim ama değirmendere de birtane balıkçı göremedim. Buda epey ilgintir. Tavuk göğsü ile akşamın soğunda, saat 23e kadar durduk ve elimiz boş döndük. Havanın iyi bir günü gündüzden karamürsel taraflarına gidip, teke cıkartıp eşkine ye atmayı planlıyorum. Eğer gidersem raporumu tabiki yayınlarım. (bişey tutabilirsem tabi :)