Tüm amatör balıkçı arkadaşlara meraba. Kütahya'da çok küçük yaşlarda sazan ile başlayan balık tutkusu hala artarak devam etmekte. İşim dolayısı ile çok sık balığa çıkamasamda bu sitede özlemimi karşılıyorum desem yeridir. kocaeli ve Kütahya'daki amatör balıkçı arkadaşlarla tanışıp balığa çıkmak isterim.
Hoşgeldin.Ama bak bu site adamı delirtir.Buraya bi raporlar koyarlar.Balığa gidemez kudurur kalırsınBen son 2 senedir öyleydim
hoşbulduk Hoşbulduk. Yeni üye olmama rağmen uzun süredir siteyi takip ediyorum zaten. "crazy_fısher" zaten volgym'nin süverler ve son raporları beni mahvetti. Geçen hafta çok iri bir sazanı kıyıya kadar getirip kaçırdım Süverlerde. Ama resimde görünen yer süverler değil gibi geliyor bana yada ben yanlış yere gidiyorum.
sepetçinin içinden geçip düz devam ediyorum, yaklaşık 10 km sonra falan sanırın Süverler tabelası var, sola dönüp devam ediyorum, Süverlere varmadan sağda kalıyor gölet. İyi tatlı su kefali yapıyor ayrıca!
Girişte bir baraka ileride güzel bir bahçeli ev öylemi ozaman tam yeri işte orası süverler horzumun altı
Girişteki barakayı biliyorum ama ilerdeki güzel ev hiç dikkatimi çekmedi, her gittiğimde tırıvırı atıyorlar onalrla uğraşmaktan olabilir belkide.
Burayla ilgili çok anılar ve resimlerim var foruma açılmış konularda var ordan bakabilirsin en net geçen yıl kayahan kardeşimizin fotoları ile belli oluyor evde çıkmış ayrıca sen izmitin neresindensin
bende derincedeyim ama ç.köye turnaya hep giderim zahten kendi köyüm sazanlarım ve ben2-süverler barajı adı altında açılmış konuya bakabilirsin görüşmek ve tanışmak dileğim ile
Bu sene bi kaç defa gittim ama alamadımturna. Geçen sene bu vakitlerde boş gelmiyordum. umarım oralarda karşılaşırız.