Değerli amator balıkçı arkadaşlar; Son 10 günde yaptığım karagöz avlarını sizlerle paylaşmak isterim! Malzemelerim: -0.28 mm,0.30 mm koyu yeşil renk bobin misina -4 veya 5 no koyu,beyaz renk çapraz kanca -envayi çeşit kasnak Yem -teke ve karides Sistem -serseri oltası veya şeytan oltası olarak bilinen sistem(Özellikle bu sistemde kepçesiz av yapmak imkansız. Kasnağa sarılı 50-100 metre misinanın ucunda tek kanca ile dalgakıranlarda denize sıfır yapılan,ağırlığın yemin kendisi olduğu av sistemi.Ustam Recep Şengünalp'ın konularında bu sistem hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilinir.) Avlanma Saatleri -19.30-06.30 Hava ve Deniz Durumu -hava sıcaklığı gece en düşük 5 derece genel olarak geceleri soğuk,denizin durumu ise 2-4 ve 3-5 arası Herkese tertemiz avlaklar da bol balıklı avlar,huzurlu ve sağlıklı günler dilerim.
arkadaş antalyada balık yok tonla mazeme aldık sandalcılar trollculer sagolsun antalyayı kurttu balık tutamıyoruz maşallah balıklar çok iyi rasgtgele.
Teşekkür ederim.Sivriburun değil,bölgede karagöz diye geçiyor ama sargoz olma ihtimalli yüksek.Kaldı ki aklıma hep takılır balıkların hepsi aynı değil.Galiba sargozların bile çeşidi var. Rastgele.
Doğrudur.Umarım durum çok kötü değil.Ama sizin acıklarınız burdan katbe kat daha zengin.Bu zenginliğin azalmaması dileğiyle. Rastgele.
çok güzel sargozlar almışsın 10 numara:hungry: darısı bize diyeceğiz ama bizim kıyılar kurudu adetahihi dahasına rasgele
Çok teşekkür ederim Kadir abi.Senin diğer balık avlarını da görmek çok güzel olur diye hayal ediyorum. Selamlar.
Emre tebrikler cok guzel karagozler.Seytan oltasi ile karagoz avi son zamanlarda en cok yapmayi istedigim av ama daha nasip olmadi bi ara mutlaka yapacagim.Dahasi rastgelsin
Emre benim yakaladıklarımdan çıkmadı ama bazı arkadaşlardan yumurta çıktığını duydum oysaki balıklara bakarsan henüz hazır değiller gibi belkide suların soğuk olmasından olabilir.
Çok teşekkür ederim. Sizin sularda daha çok çeşit olacağını düşünüyorum.Kesinlikle tavsiye ederim.Bol yedek takım bulundurmayı ihmal etmeyin.Çok takım kopuyor,ışıktan da sakınmanızı tavsiye ederim.Selamlar.