http://www.youtube.com/watch?v=WcfWuqEqbu0&NR=1 Kocaman turna gitti Kepçesizlik böyle birşey herhalde .
Şenol ben olsam kepçeciyi doğru suya atardım. Kepçenin ufak olması değil sorun kepçecide var problem.
Başta yapacağını sonda yapmış hayvanı iyice yorup elle çıkartabilirdi. Ayrıca Yönlendirmeyi kepçecinin yapması da yanlış olmuş,yönlendirmeyi kesinlikle oltacının yapması lazım. Rastgelsin.
Kaçan balık büyük olmuş bu sefer Kepçenin küçük oluşu kesinlikle etkili ama bence en önemlisi nasip işi abiciğim,o balık nasip değilmiş. Sağlıcakla kal
Hep kazanan taraf, avcı olmak zorunda mı? Bazanda av kazanmalı mücadeleyi. Maç 90 dakika ya. İşte böyle uzatmalarda İvan abin kendi kalesine golü atar ve İvan = 0 Turna = 1 olur ve maç biter.
Kepçecinin derdi balıkla değil diğerine bağırıyor videoya çek videoya çek oda diyor nasıl çekiliyor bilmiyorum ben . Bu adamlar turnayi almak istemiyordu herhalde ))) .
Çeviri için teşekkürler. Demek ki adamın işi kepçeyi vurmak değil elemanın elinden oltayı kapmakmış. Balıkla arasına nifak tohumu sokmuş, gölün dibine gidesice.
Bu videoyu izledikten sonra bir kepçe almak farz oldu bana . Kesin intihar sebebi olur böyle bir şey benim için ))) .
Bu ruslar harbiden değişik insanlar bazen en olmadık yerde çok değişik hareketlerde bulunuyorlar ))) .