Merhaba, Bu akşam yine merama at çek için gittim, çeşit çeşit sahteler kullandım sonuç alamadım. Takip var ama alan yok. Tekneden denemek için sahte karides almıştım, hadi deneyeyim dedim ve taktım kamışa. 1-3-5 derken ya 6 ya da 7 nci atışımda çekiyorum 1 metre kadar önüme geldi. Bir anda balıklar kaçışmaya başladı. dedim ki sahteyi gördüler ondan kaçıyorlar. veee benim karidesi birşey aldı götürüyor. Kalamayı kendime göre ayarlamıştım. Ben sarıyorum sardığımın iki üç katını götürüyor. Kalamayı sıktım biraz ve başladım sarmaya. Balık suyun altında daha yukarı çıkmaya tenezzül bile etmedi. Ama kalama hala boşalıyor. Hadi biraz daha sıkayım da çabuk yorulsun dedim, benim kolum koptu zaten. Böylesine denk gelmemiştim. Balık bana baya yaklaştı. Pat diye bir ses, korktum zaten deniz karanlık Kamış ve misina elimde kaldı. Bu balık ne olabilir diye düşünürken yan tarafta dip düzeni atan bir arkadaş geldi ve "abi 3 tane balık var tavukla besliyorum onları 70-80 cm var dedi. Hani nerde felan derken derbi çıkışında bir kaç şahinci son ses müzik, aragaz ve egzoz patlatarak geldiler. Ben balıkların ne olduklarını göremedim. O saatten sonra da merada bir tane bile combak kalmadı. Levrek de kalmadı. Ben de döndüm geldim. 2 gün evvel bir arkadaş oradan 3.3 kg kofana almıştı. Bana da vuran kofana mı idi. Daha önce hiç tutmadım. Kafa vurma felan yoktu.
Kaçırmana rağmen güzel bir av olmuş sanırım güzel bir levrek kaçırdın bahsettiğin ebatta bir kofana sahte karidesi alsa tüm şekilde yutardı heralde ve misinanıda anında keserdi 9 cm' lik sahtelerimi tüm tüm götürdüklerini bilirim hatta 3 numara kaşıklarımıda. O yüzden avlakta kofana olduğunu biliyorsan en az 13 santimlik sahteler kullan o canavarın bence peşinide bırakma.