gecen hafta yapmış oldugum lüfer avını begeninize sunuyorum.gece avlandıgımız icin resimleri gene arabayı yıkatırken cekebildik.herbiri 1 kilo civarında olan 4 adet kofana alabildim.yem olarak canlı sardelye yavrusu kullandık.kullandık diyorum gene adliye takımı olarak balıktaydık ve herkes yaklaşık 4-5 adet kofana aldı.hava her zamankinden kötüydü aşırı yagmur bizi perişan etti ama vurmaz dedigimiz kofanalar coşmuştu,yalnız lüferler ince misinalı oltalara vuruyordu ve çok sayıda kofanayıda alamadık.bu yaz günü ne kadar ıslanıp üşüsekte zevkli gecen bir avdı
Tebrikler suat bey gerçekten insanı imrendiren bi fotoğraf keşke balıkları yanyana koyup şöyle yakından bir poz daha alsaydınız yerimiz de duramaz kudururdum Ah kış gelsede bizde başlasak
Suat ustam bana seni tebrik etmekten başka birşey kalmamış , vallahi kıskanmadım desem yalan olur. Dahasına rastgele.
valla suat abi sana imreniyorum.Bu üstad yanına çırak alırmı ki bende bir ara sizlerle gelmeyi isterim valla abi benim yakaldığım levrekler genelde 200 250 gr civarı oluyor.Ellerine sağlık abi
işte bu beklediğimiz raporlar bunlar daha cok daha cok tebrikler teşekkürler elinize oltanıza sağlık.
Yapmayın böyle hareketler. Kalp krizi geçirticeksiniz bana. Kofanalar şahane . Emeğinize sağlık. Avınız daim olsun.
Suat Bey, Mayıs ayından beri bu güzel yaratıklara uzak kalmış ve onları fazlasıyla özlemiş biri olarak bu güzel avınızdan ötürü sizi ve arkadaşlarınızı tebrik ederim.
bu raporlar beni memlekete döndürecek.aslen hataylıyım ve gecen ay bir haftalıgına oradaydım.balık pazarında sadece dolastım avlanacak zamanım olmadı.ama istavritler palamut kadar sardalyeler 20 cm e yakın herşey biraz azman bizim oralarda bizim buraya göre daha farklı ve etkili teknikler kullanıldıgınıda gözlemledim.balonla kış mevsiminde 1000 metre misina salıyorlar denizin açıklarıma..sonra zargana yavrusu silikonlu çaparilerle avlanıyorlar. sizin avınızda mükemmel..imrenmemek elde degil