arkadaslar bu balık salı günü aksam saat 10:00 da yakalanmıstır ... artık yeşilköyde lüfer başlamıstır ... rastgelsin. Uploaded with ImageShack.us
Mustafa Bey tebrikler umarım devamı gelir. Yalnız elinizdeki balığın kofana olduğundan eminmisiniz...?
Bir yerlerden aşağıdaki listeyi kopyalamıştım. Şimdi neresi olduğunu hatılayamıyorum. Belki faydası olur. * 12 cm ye kadar ======-> Defne Yaprağı * 13 - 17 cm arası ======> Çinekop * 18 - 20 cm arası ======> Sarıkanat * 21 - 30 cm arası ======> Lüfer * 30 - 50 cm arası ======> Kofana * 50 cm den büyükleri ==-> Sırtıkara
Mustafa bey tebrikler. Güzel bir balık. Sizden biraz bilgi rica edecem.Yeşilköyde avlandığınız bölge hakkında bilgi verirmisiniz. Olaki bir geceliğinede olsa olta atmaya gelebilirim.
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.ben yıllardır yeşilköyde balık avlarım.her gittiğim dede boş dönmem balık varken.yeşilköyde karakolun önündeki kayalıklardan avlanıyorum. kamışa felan fazla önem vermem kamışın markdası albastar takımı kendim yaparım.iğneleri çelik telle bağlıyorum ama kamış nasıl olursa olsun burda önemli olan mesela rüzgarlı havada balığın vurduğunu anlamaktır.cumartesi akşam oradayım eğer gelen olursa orada tanışma fırsatımız olur.rast gelsin.
erkan kardeşim balıgı tuttugum elime dikkat et elim balıgı kavrıyormu ordan anlarsın kofanamı lüfermi rast gele
hamdi kardeşim kullandığım yem bazen istavrit yaprak bazende zargana zargananın kuyruğunu alıyorum kemiği ile beraber 6 cm kesiyorum. ve ğineleri takıyorum yapmanı tavsiye ederim teşekkür ederim rast gesin...