arkadaşlar 8-9 parça kofana aldım bu gece. toplamda 10 kg dan aşağı değil. ama çok yoruldum. fotoları gün içerisinde ekleyeceğim. iyi geceler
tebrikler.. en az 2 kişi olarak avlandığınızı da yazarsınız umarım.. yoksa amatör-sportif avcılığın dışına çıkmışsınız demektir..
Tebrikler , tabi sirkülere uyarak avlandığınızdan emin olarak söylüyorum ,tersi bu platformda olamanın anlamını yok ediyor çünkü...Sirküler çok önemli,doğaya ve kendimize duyduğumuz saygı için....
Ben de tebrik ederim. Fotoğrafları heyecanla bekliyor olacağım. Fakat sirkülere uymasa bile bekleyeceğim. Uymuyorsa silinecek büyük ihtimalle. Şimdi 40-50 parça çinekop bile limiti dolduramazken 8-9 parça kofana alanın ellerine sağlık... Kimse patıramasın. PATIRAYAN BUNLARA PATIRASIN!!!
Daha balık rezervinden haberi olmayan bir ülkede profesyonel balıkçının yavşakça basklılarıyla ortaya çıkarılan tebliğ benim tebliğim olamaz... Burada kastedilen adet limitidir boy limiti değil...
patırdamadığımız ne malum ? Ayrıca avı gerçekleştiren arkadaşın profil bilgilerinde yazan coğrafyada bahsi geçen kofanalar öyle olağanüstü balıklar değil..Tekniği-yöntemi ve zamanı iyi denk getirene deniz veriyor işte. Sonu yok..7-8 kofana yarın 20-30 kofana..helal olsun şak şaak mı yapacağız ??? Kibar bir yaklaşımla uyarıda bulunduk. Diğer arkadaşlar da aynı şekilde.. Limit-sirkü uyarısında bulunanı uyarmak üstelik böyle abuk sabuk resimlerle zan altında bırakmak bence yanlış..
Abuk sabuk resimlerle ben her denize çıktığımda karşılaşıyorum. Adamlar Trolü 400 metreye kadar indirip dip kürüyorlar. Siz burda çıkmış 2 kişi olduğunuzu varsayıyorum diyorsunuz. Komik oluyoruz biraz. Siyasete girmek istemiyorum. Ama bir bakın bakalım Başbakanlığın Su Ürünleri Danışma kurulunda kimler var. Marmaradaki büyük trol sahiplerinin nasıl da Tebliğ yaptırdığını öğrenin. Hatta ben vergi veriyorum deniz benim alanım amatöre artık yasak getirin dediğini duymuyor musunuz? -sanmayın avladığı balıktan ötürü. Ettiği şikayetlerden rahatsızlık- HOCALAR'ı bile yoldan çıkardılar. daha önce 25 cm tezinden ödün vermeyenler su ürünleri istişare kurulunda çark edip 18 cm dediler. Siz dönen dolaplara karşı uğraş verin. Amatörün tuttuğu 3-5 balıkla sonra uğraşırız... Sizi tenzi ediyorum ama burada insanların bir çoğu kıskançlık krizine girdiğinden saldırıyor. Bizler birbirimizi yerken birileri denizden hiç çıkmadan taşıyıcı gemilerle haşat ediyor balığı.
Kıskançlıktan dolayı şuursuzca saldırma konusunda ve diğer yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız. Ama madem bizim ortak buluşma noktamız burası.. Temizliğe kendi kapımızın önünden başlayalım diye düşnüüyorum her seferinde.. Akdenizden marmaraya fırsat buldukça balık peşinde koşuyorum. Koca trofelerim vs bir şeyim yok ama içimden hala şuan bile iş çıkışında balığa gideyim hissi var.. İşte bunun da bir gün yok olup gitmesinden korkuyorum sadece. Selamlar
Aynen katılıyorum hele bunu bide istanbulun orta yerinde kumkapıda yapıyorlar o maaşlarını bunlara müdahale etmek için alan devlet memurlarının gözünün içine baka baka.
Şu gerçek tespitler tüylerimi ürpertiyor. Amatörce yapılan hatalı avların toplamı bir profesyonel teknenin yılboyu yaptığı tahribatın yanında hiç kalır. Gece gündüz ara vermeksizin deniz tabanını hacamat ediyorlar.
işte fotoğraflar arkadaşlar bu arada yalnız değildim. iki arkadaşım daha vardı yanımda. uyarılar için teşekkürler. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]