Üc gün önce ismail ağbi yanlışlıkla telefonla beni aramış telefonunu duymadıydım hemen kendisine geri döndüğümde kendisinin hendekte olduğunu yanlış anlamadıysam dünürünü kaybettiğini öğrendim bugün kendini tekrardan aradım ama malesef kendisine ulaşamadım telefonu kapalıydı ve endişelenmeye başladım siteyi kontrol ettim sanki siteyede uğramamış uğramış olsaydı mutlaka raporuma cevap yazardı diğe düşünüyorum kendisi inşallah iyidir. merhuma ALLAHTAN rahmet geride kalanlarına baş sağlığı dilerim
Sizler sağolun,Allah sizlere hayırlı uzun ömürler versin dostlarım. Ben ve ailem,dünürden çok arkadaşımı,dostumu,kankamı ve en sonunda da dünürümü Rabbimin cennetine uğurladık.Acım ve kaybım çok büyük. Lütfen sevgili dostlarım,sevdiklerimizin kıymetini kaybedince daha iyi anlıyoruz. Bu yüzden kaybetmeden onlara sevdiğimizi söyleyip günüllerini alalım her zaman. Sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun.
ismail abi başınız sağolsun...evet doğru söylüyorsun kaybedince insan sevdiklerini değerini daha iyi anlıyor...
Saygıdeğer İsmail Bey.... Sizin için bu denli önemli birini kaybetmek oldukça acı olmuş.. Allahtan rahmet ve sizlerede sabır diliyorum... selamlar...
Başın sağolsun İsmail abi. Varlığına alıştığımız, kaybetmeyi aklımızın ucundan bile geçirmek istemediğimiz insanları kaybettiğimizde büyük şok yaşıyoruz ama fani dünya işte, hepimiz gelip geçiciyiz. Bize düşen gidenlere bol bol dua etmek, onları hayırla yâd etmek ve en önemlisi ahiret azığımızı hazırlamak. Ölümün yaşı yok. Rabbim bizleri ölüme her an hazır kullarından eylesin.
ismail abi, başınız sağolsun. rabbim merhuma mağfiret etsin. rahmetiyle muamele buyursun, geride kalanlara da sabr-ı cemil ihsan etsin.
Allah cc sabırlar versin, amelince muamele eylesin, geride kalan yakınlarınada sabrı cemil nasib etsin....
Baş sağlığı dileklerinde bulunan herkeze sizler sağ olun var olun,Rabbim sizleri sevdiklerinize bağışlasın. Sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun.