KOLİBRİ KM-300D AHŞAP TABANLI BOT (Botun tentesi mevcuttur ~ Satışa motor dahil değildir) DURUM: Botta hiç bir patlak sorun yoktur. Bot liman kayıtlıdır. Bot ahşap geçme tabanlıdır. Tekne aldığımdan dolayı satıyorum. TAKAS: Takas düşünmüyorum takas içerikli mesajlar cevaplanmaz. FİYAT: ........................................................................................ 1400 TL (Pazarlıksız) İLETİŞİM: 0535 733 37 38 Nolu Cep telefonumdan BOTLA BİRLİKTE VERİLECEKLER: •Orijinal Kolibri Tentesi •3 Adet can yeleği (Sertifikalı) •12V çakmak adaptöründen çalışan pompa •Hiç kullanılmamış bot arkasına takılabilen taşıma tekerlekleri •Orijinal Kolibri Pompası •Botun oturma tahtaları •Bot ve tabanların ayrı ayrı taşıma çantaları BOT ALİAĞA LİMANINA KAYITLIDIR. SATIŞTA NOTERDEN SATIŞ YAPILICAKTIR. LİMANDAN DEVİRI ALAN KİŞİ KENDİ YAPABİLİR. ŞEHİR DIŞINA KARGO İLE SATIŞ YOKTUR SADECE İZMİR İÇİ SATILIKTIR. ALMAK İSTEYENLER CEP TELEFONUMDAN ARASINLAR
Hayırlı olsun..Bildiğim kadarıyla noterden satış değil liman başkanlığından direk devir yapacaksınız..biz limana kayıtlı tekneyi satarken o şekilde yapmıştık noterde değil..böylece noter masrafı vs de olmuyor.
Eskiden dediğiniz gibiydi ama 2014 yılında çıkan yönetmeliğe göre arık noterde tekne devri yapılabiliyor. Ayrıca kayıtlı olduğu liman harici başak bir liman başkanlığından da Resen satış yapılabiliyor. Ama o zaman Sisteme bilgileri giriliyor kayıtlı olunan liman başkanlığından belge bekleniyor. Botun kayıtlı olduğu Aliağa liman başkanlığı da uzak oraya kadar gidecek zamanımda yok. Birde zaten liman başkanlığından da devirde yapsan 89,40 TL bağlama kütüğü kayıt harcı alıyorlar. O kadar uzun uğraş ve bekleme yapacağına 15-20 dakikada noterden işini hallet gitsin zaten masrafında aynı.
3-4 ay önce Tekne satın aldım. Notere falan gidilmedi. 60 TL Liman başkanlığı adına Ziraat Bankasın'a para yatırdım o kadar. Liman Başkanlığından direk devir verebilirsiniz.