kolibri

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında __ege__ tarafından paylaşıldı.

1. __ege__

__ege__ ege

En İyi Avı:
    teknede 40 metreden spin kamış makine set:) valla:)
    Şuan Kolibri KM-330 Izgara Ahşap Tabanlı Şişme bota bakıyorum da ağırlık olarak bir sitede 38 kg.
    http://www.kaptanbalik.com.tr/?urun-1182-KM-330-Ahsap-Tabanli-330-cm-Sisme-Bot.html

Diğer sitede ise 60 kg. diyor

http://www.avmarketi.com/asp/product/13360/Kolibri-KM-330-Izgara-Ahsap-Tabanli-Sisme-Bot-3-3mt

Acaba bu ağırlıkların hangisi doğru?Birde birşey sorucam bu modeli (daha doğrusu bu markayı)kullanan oldumu ve tavsiye edermisiniz fiyatlar baya düşük 1.500 tl(aynı türde botlar zodiac ta fln 4.500 tl civarı) şaşırdım.Acaba bu kullanılan malzeme kötü diyemi yoksa yeni bir marka olduğu içinmi?Yani arada zodiacla tam olarak ne farklar var o
    3.000tl içinde?Birde ürün tuzlu suda kullanıma uygunmu?

Son düzenleme: 24 Ağustos 2011
  2. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    forumda kolibri diye ararsanız benim botu görürsünüz.Eğer denizde kullanacaksanız ızgara taban almayın.Çünkü ızgara tabanlar omurgalı değil.Benim bot KM300 ahşap taban ve ağırlığı 55 kilo.

3. __ege__

__ege__ ege

En İyi Avı:
    Teşekkürler, Denizde kullanmayı düşünüyorum,zaten aliminyum taban alıcam ızgara değil (ona karar kıldım)

4. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Aceleniz yok ise Avrasya Bot fuarını bekleyin.Fuarında son günü almaya bakın.Fiyatlar çok düşüyor.

5. __ege__

__ege__ ege

En İyi Avı:
    evet bende birkaç yerden öle duydum acelem yok zaten parasını anca biriktiririm:)