shimano flatshoot 11,5 cm 18 gr 03 j 05 t shimano fortuna 9cm 12 gr 02 t 05t 03t yozuri pins magnet serisi 9 cm hsr ima komomo sf-130 slim ks 015 daiwa tournoment 14,5 cm f06 strike pro 145 s 565 v
Şimdi bunları misinanın ucuna bağlıyacak, sonrada atacaksın; öyle mi ? Valla be kıyamazdım. hihi Kısmetiniz bol olsun.:thumb: :thumb:
Hayırlı olsun bol trofelere nasip olsun, alttaki fotodaki üstten ikinci ima mı acaba? tipi ve rengi çok hoşuma gitti. (At çek işine başlayalı daha 1 hafta oldu hiç anlamam sadece görüntüsü hoşuma gitti)
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Hüseyin bey sizdeki sahteler tam sniper sahtelerhihi artık dur desen bence kafi derece oldular:hat:
Evet çok güzeller.ama bir yerde durmak lazım ima komomo alsammı oldum şimdi durduğum yerde artık sahte yerine levrek alma vaktidir. rastgele
Gerçekten harika sahtelerin vardı, bi harika set daha eklemişsin. Hepsi özenle seçilmiş sahteler. ************************************************** Yasin tahminin doğru, beğendiğin ima komomo slim. Az dalarlı, güzel sahte, bi ara bende çok düşündüm almayı, biraz pahalı bir sahte. Dikkatli kullanmak elzem. Alınabilir ama huzurla kullanılabilir mi emin değilim.
Abi teşekkür ederim cevapladığın için, şimdi baktım fiyatına da evet birazcık tuzluymuş fiyatı, ilk aldığım yemli takım fiyatına bir sahte Zaten şu anda aklımda 3 tane var abi önce onları alıp bi deneme yapayım en azından takip almayı başarabilirsem öyle bunu düşünürüm Ama çok yakışıklı yaa