kombine yaptıgım takıma bakın bir yorum atıverin alacagiz

Konu, 'Makineler' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    selamlar balikavi ailesi , nasılsınız keyifleriniz saglıklarınız iyidir insallah gerisi boş zaten :) . arkadasım kendine takım yapti benim shimano alivio arka kalamasını bozdum :D dayanmiyor :D pelican pelistic 2.70 kamısda artık dayanmıyor bana agır cünkü kollarım kopuyor uzaga atacam diye makarada 0,28 lik misina sarili olmasına ragmen. baya yakına düşüyor 20 ve altı sahtelerim . arkadasım okuma trio 40 , okuma v system .2.70 2.40 kamıs var banada tiro ve 2.70 alalım die basımın etini yedi , ben diyorum güzel takım tamam. ben ona örgü sarmak istiyorum artık bıktım misinaya para vermekten . bu trio kuş gözü yapıyormus örgü sarılınca . nasıl saricaz buna örgüde ben bunu kullanıcam. bana bir akıl verirseniz sevinirim ama ? ben alcam okuma v system 2.70 kayadan attıgımdan 2.40 kısa kalcak bana WTD olurmu bu 2.70 ile trio 40 ile.? saygılar

2. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    konuyu okuyup msj yazmayanlar sanırım bu işten anlamıyor :p

3. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Ve aleykümselam Murat kardeşim.

Bende okudum ve yorum yapmadım.:confused: :p

Yazdıkların ve anlatmak istediklerin iç içe geçmiş ve devrik cümleler altında yok olmuş.:confused:

Bahsettiğn ürünler hakkında detaylı deneyimim olmadığından, benden pas.:p ( Bu da bir cevapdır sanırım.:p )

Gönlündekilerine erişmen dileklerimle.

4. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Kamiş güzel ama makine hakkında bilgim pek yok..
    wtd için kayalık üstü olursa sorun olacağini zannetmiyorum 2,70 ile ama kiyidan 2,40 daha ideal diye bilirim bende o sebepten 2,40 aldim.
    Daiwa bazi sitelerde şuanda indirimde daiwa bakin isterseniz.

5. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    :) saygılar tevfik abim, valla dün kafam 10 milyondu , nasıl yazdım ettım bilemiyorum baya yorgundum :) , birde 1 kadeh rakı ictim iyice uykum geldi :) , abi kamıs on numarada trio 40 a örgü sarilirmi bilemiyorum abi . artık bakacaz tesekkürler

6. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    daiwalar cok pahalı be abi :) 240 da yeter aslında ama falezler biraz yüksek olunca kamısın ucunu suya yatay yaparak sahte cekilmiyor , biraz kısa kalıyor. 2.40 ondan 2.70 düşündüm ama arkadasım wtd yapıyorum dedi ya bakalım fiyatlarını arastırsın bakam aldıgı yerden banada nasib olursa alıcaz. :) tesekkurler

7. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    acayip bir yazı oluşturmuşsun Murat:D

kısaca, arkadaşım için okuma trio makina ve 270 kamış düşünüyorum ama örgüde sıkıntı yaratıyormuş diye duydum,siz ne dersiniz desene be kardeşim:)

okuma düşünüyorsan..ben şahsen okuma salina 40 alırım..oldukca sağlam..yağ gibi makina..ve yakışıklıda..;) kamışta okuma derim..fişi çekerim:D
    dip not:arkadaşına söyle ucuz örgü kullanmasın..

8. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    dün kafam iyiydi kadir abi ondandır ahueauehau birde uykusuzdum :D sağol abi önerin icin abi ama trio 40 yerine , okuma trx 40 alasımvar ama o da cok pahalı be ya

9. surffisher

surffisher Gürcan Sap

Favori Kamış:
    Olympus Mangusta 4.25 mt 250 gr Surf
    Favori Makine:
    Daiwa Crosscast 4000
    Uzağa erişim için bence kesinlikle örgü kullanmalısın. Ve örgünü alırken aşağıda 2 tavsiyeden birini tercih edebilirsin. Sufix 832 (kullanmadım ama tavsiye edildi), berkley whiplash 0,06 20 lb. (en incesi oluyor) çok kuvvetli ve dayanıklı bir ip, kullanıyorum. Bu örgülerin 300 yard olanları sana yaklaşık 100 liraya gelecektir (ebay).
    Son olarak uzağa erişimini sağlacak olan olan sadece kamışın ve makinen değil, kullandığın sahtenin niteliği. Onun içinde IMA sahteleri önerebilirim. Kullanmadım - tavsiyedir.
    "Bu arada içki sağlığa zararlıdır."

10. barracuda53

barracuda53 oguz

Favori Kamış:
    lıneaeffe ferrari power
    Favori Makine:
    daiwa opus bull
    En İyi Avı:
    yayın 4.250 gr
    USTALAR NE DER BİLMİYORUM .MURAT BEN VSYSTEM 2.70 KAMIŞ VE AVANGER40B MAKİNA ALDIM ÇOK GÜZEL OLDU AĞIRLIK TA 505 GR GELDİ MİSİNA DAHİL

11. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    siz peki sufix 832 kullandınızmı trio 40 makaraya bu örgü olucakmı peki ?

12. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    avengeri bende düsündüm ama arkadasım gel illa , trio 40 alalım sana die tutturdu bakalım. bende karar veremedim daha. bayide daha pazarlık yapacak arkadas benım icin heheh

13. istavritçi

istavritçi ismail

Favori Kamış:
    Linaeffe dickovery 4.00m linaeffe sprit 3.90 alba star class 3.90 safina spin 10.35 gr 2.70
    Favori Makine:
    Okuma avenger 45 spro passion 750. Ryobi Amozon 4000 abu garcia 103 Şhakespeare 2010.070 pro Touch
    En İyi Avı:
    Bugüne kadar deniz ana neverdiyse o
    avenger makina iyidir yağ gibi sarımı var ben kullanıyorum ip misinada sardım takımı atçek kurşunlu atıyorum hafif sahtelerde bi problem olurmu bişey diyemem tabi ama problem çıkarmaz diye düşünüyorum. gayet sağlam makinadır.

14. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    tesekkurler araştırmaya devam ediyorum halen :D

15. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Murat

Senin içindeki balık avlama tutkunu gayet iyi hissedebiliyor ve anlayabiliyorum.

Ancak ne yazıkki arada üslubun beni üzüyor.

Bence daha dikkatli yazmalısın.

Helede kafam iyiydi böyle yazdım diyebilmen beni gerçekten çok üzmüştür.

Ben sana tüm donanımlarında,bazı av taktik ve takımlarında en büyük yardımı sağlayabilir,edinme aşamasında ise hemen devreyede girerim.

Ama dedim ya üslubunu düzeltmelisin.

Sevgimle kal

16. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:

ustadımmmmmmm abicim amcacım tamam kusura bakma özür dilerim , ah vedat amca ahhh benım hocam sen olmalıymıssın ceske canakkalede olsam beraber balık tutsak. 1 haftadır balıktayım at cek yapıyoruz bir tane bişi dokunmuyor sahteye ben hala malzeme alıcam diyorum . hal böyle olunca ne zaman durucam bilmiyorum.

Vedat Amca Okuma Trio 40 mı daha iyi , Okuma Trx 40 mı daha iyi ve hafif ?. ama ben örgü sarıcam rtx makinaya olur gibime geliyor. sizce hangi makinayı alayım örgüde sorun cıkarmaması icin.

17. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    okuma rtx sorunlu oldugunu duydum netten arastırdım . onu almamaya karar verdim , simdi sipariş verdim okuma trio 40 S modeli değil . 3-4 tanede 125 cm yeni kendolardan sipariş verdim gitit gene paracıklar :=) strike pro 125 cm 20 kusur gram iğneleri paslandı bile okadar dandik iğne sarilmaz gercekten makaraya simdi 1 kutuda iğne halka alacaz bitmez bu alısverıs battık gene :D

18. LNR243

LNR243 Kadir

Favori Kamış:
    25 tane var. Normark,Daiwa ve Shimano olarak.
    Favori Makine:
    Daiwa Tournament Basiair 45 QD
    En İyi Avı:
    Turna 20kg,Sazan 21 Kg
    Mitchell Fluid serisi ile Abu Cardinal 3 veya 600 serisine bakabilirsin.

19. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    tesekkurler makarasız kaldım artık. bir dahaki sefere okuma trio 40 siparis verdim.

20. alicanbey

alicanbey mustafa

Favori Kamış:
    linea effe sprit surf 360
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 6000vi
    murat bey okuma rtx40 kullanıcısı olarak hiç bır sorununu gormedım ve kesinlikle tavsiye ederim.yaklaşık 1yıldır turna avında at-çek te kullanıyorum ve bence mükemmel.önceki makinem okuma avenger av 40b idi ve ondanda çok memnundum ama rtx40 bence tek kelimeyle mükemmel.