yine birgün bizim takımla:üsküdara çinekop avına gittik... oltalarımızı suya attık.mehmet abi tekrar çekti oltasını,ben uzağa atamıyorum sen at diye bana verdi.ben gerilip fırlattım mehmet abi bana bakıyor, ben ona,o oltaya..trrrrrr.bi baktım ne misina kaldı,ne fırdöndü, ne takım,nede kurşun o şaşkın şaşkın bana bakarken oltayı eline tutuşturup kaçtım.(sıkıysa kaçma) meğerse gündüzden misinayı kendi sarmış motora.ama dibini bağlamamış,ağaca sarar gibi sarmış.uzaktan gönlünü aldıktan sonra..benim çantadaki misinayla sarıp tekrar bir takım yaptım, yağcılık olsun diyede fileto yemini kendim özenle taktım.(adam 120 kilo) ama dedim bu sefer ben karışmam kendin at.recep kendi oltasını kontrol ederken dur bakalım ne gelecek başına bu sefer dedi. mehmet abi ona bir küfür savurduktan sonra,oltayı savurmak için kurşunu arkasına attı ,gerildi tam fırlatacak nerden çıktıysa bir tekir kedi yemin üstüne atladı.hepimiz çığlık çığlığa aman dur diye bağırmasak kediyle birlikte fırlatacaktı oltayı.(yapar valla).kediyi kovaladık ama kedi yanımızdaki bankın altında mehmet abiye bakıyor.recep:burdada buldun kısmetini,bak ben sana söyliyim bu kedi seni rahat bırakmaz dedi.mehmet abi kediyle recebe bir küfür savurup yemini değiştirmemi istedi.yemi değiştirdim,bir gözü kedide, kedinin gözü yemde, tekrar gerilmiştiki,kedi yine uçtu yemin üstüne.mehmet abi kudurdu, oltayı kaldırıpkediye bir savurdu,kedi allahtan çevik hayvan yana kaçtı, ama durdurmak ne mümkün kedi kaçıyo bu peşinde oltayla şırraak,şırraak,asfaltı dövüyo.ne fuji kaldı ne birşey olta dağıldı.bunu sakinleştirip arabadaki yedek oltalardan tekrar bir takım hazırladık.epey bekledik,tek tük gelirken çinekop, mehmet abininoltasına irice bir kefal takıldı.mehmet abi gayet memnun, oltasına bakmamı söyleyerek tuvalete gitti. bizimle gelen mehmet abinin amcasının oğlu olan hüseyin,balıktan anlamadığı için bana bunun ne balığı olduğunu sordu bende kefal dedim.nasıl güzelmidir dedi, bende ben sevmem ben tutsam atardım dedim.o zaman bu niye almışki diye balığı kaldırdı denize attı.ilerden mehmet abinin geldiğini görünce az daha kalp krizi geçiriyordum,ben sessizce uzaklaşırken hüseyin mehmet abiye balık güzel değilmiş bende attım dedi.mehmet abi şöyle derin bir nefes alıp, hüseyine bağırarak öyle bir küfür ettiki bütün sahil kıpkırmızı kesildi..........
cemal bey bu avsız günlerimde neşeli bir hikayenı bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim,diline sağlık iyi günler dilerim.selamlar.
Organizasyonlara gelirken Mehmet Abi' ye duyurmasanız iyi olur sanırım Tabii bu mesajı yazdığımı hiç duymamalı
her grubun bir neşesi vardır oda bizim grubun neşesiydi ona takılmak,kızdırmak hatta ondan küfür işitmek bile güzeldi...
Komedi kampı 2 Merhaba Cemal bey kardeşim. Sen bir dehşetsinve inanıyorumki bu mehmet beyi hiç sevmiyorsun . İnsan sizin bu yaptığınızı düşmanına yapmaz ,gerçekten mükemmel bir insansınız Saygı ve sevgilerimle
yok inanki çok seviyorum zaten sevdiğim için herşeyine tahammül gösteriyorum ya (özellikle küfürlerine) sevgiler kardeşim.
Valla güzel kardeşim... Yazıların çok akıcı Sen bu üslupla yazılmış bir kitap çıkarsana... İlk müşterin ben olurum. (Niyetin varsa ben ciddiyim)
abı harıkasınya bu guzel anılarını bız dostlarınla kardeslerınle paylasıp bır nebzede olsa yuzumuzu gulduruyosun allah razı olsun.allah grubunuzu daım kılsın