komşudan gelen silikonlar yardım lazım ama

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    özür dileyerek tekrardan konu aciyorum malum server sunucularla uğraşmaktan kendime vakit ayıramaz oldum, komşum evini taşıyormus bana silikon sahteler vermiş uyuyordum bir baktım biraderin odada sahteler kutu felan var dedim bunlar ne komşu verdi ama benim bunları nasıl bağlanıcagı hakkında bilgim var doğrusunu söylemek gerekirse göz hizasından sonrasında ortada bir cizik var su kahve olan sahtelerde bunlara nasıl jig head takılıyor düzgün şekilde kac gram nekadar büyük iğne olması gerekiyor bir yardımcı olabililecek hocam varsa memnun olurum turnaya cok giderim at cek yapmaya onlarda deniyecem bunları birde ahtapot var onu da samandaralı takımla atcam sanırım ama nasıl yapabilirim araştırıyorum sizinde bilgileriniz benim için önemlidir mazemeler boyunu asmaya basladı hala rapala alcam diye yırtınıyorum elimdekileri bitireyimde balık alırsak oda güya denizde kuru antalyada balık yok kıyı seridi nadir balık ugrar oldu nasib tevekkel allah belki rastgelir bunlarla teşekkürler.

2. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    onlardan birer örnek götürüp boylarına göre jig alman lazım..avlanacağınız yere göre de ağırlığını seçmeniz gerekecek...

3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    aynen hocam mazemeciye götürcem onları ona göre ayarlatacam jig head set war avmarketinde ama onlar iş yaparmı bunlara karar veremedim ondan en iyisi güvendiğimiz mazemeciye gidicez evdekilerde öyle dedi zaten teşşekürler hocam... sunları almayı düşündüm ama bunlar da iş yapmaz sanırım kurtcuklar büyük biraz benim

http://www.avmarketi.com/asp/product/18543/Mobydick-Jig-Head-Set-30-Parca