Kömür Limanı -Despot Koyu -Macera arıyoruz

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında istavrit tarafından paylaşıldı.

1. istavrit

istavrit Boğaç

Sevgili Balıkavı dostları ,
    İstanbul boğdu yine malum balık zaten yok eh o zaman başka maceralar arayalım dedik

At -çek avı için hep aklımızda olan ama bugüne kadar hiç kısmet olmayan Despot Koyu avı için bilgi rica ediyorum

Oralarda avlanan ,şeklini şemalini bilen birileri ile ekip olarak bir macera yaşayabiliriz diye düşünüyorum

Bildiğim kadarı ile yolları çok bozuk bir yere kadar araba ile ulaşılıp ondan sonra mesafeli bir yürüyüş gerektiren bir avlak .

Bilgilerinizi paylaşırsanız ve hatta ekip olrak gitmek isterseniz Ocak ayında bir sefer hazırlığı yapabiliriz

Rasgele

2. HasanK

HasanK HasanK

En İyi Avı:
    2,5 Kilo İstavrit
    Yazın tüplü tüpsüz dalış yaptıklarını biliyorum orada. Resimlerine bakmıştım gerçekten büyüleyici ancak balık durumu hakkında bilgim yok...

3. MUHAMMED BURHAN

MUHAMMED BURHAN MUHAMMED BURHAN

Favori Kamış:
    1)Spro Flashback 35-80 Gr Atarlı 300 Cm kamış
    Favori Makine:
    1)Okuma Trio 55 2)Ryobi Ecuisma 6000
    En İyi Avı:
    2 kilo kefal (en ağır)30 cm istavrit(en uzun istavritim)
    DESPOT KOYU NE TARAFTA KALIYOR

4. istavrit

istavrit Boğaç

ne gerek var ama dimi şimdi sıcacık evde klavyenin başında balıkçılık yapmak varken :D

5. dublejack

dublejack murat kara

s.a kömür limanı büyük kemikli yeni köy koyun limanı bölgelerinde atçekle levrek avı yapılıyor yemli olarak çupra sargoz gibi balıklarda var fakat biz yıllardan beri bu mevsimlerde kıyıdan atçekle paşaları yakalıyoruz tabii ispendekler suya iade idiyor.