Slm Balik Avi Ailesine Ben Yaklaşik 3 Aydir Baliğa çikiyorum Ve Hayattaki En Büyük Tutku Olsa Gerek Bence.. En Büyük Hobim Doga Resimleri Ve Balik Aviydi şuanda Tam Olarak Olmasada Ikisini Yapiyorum Resimlerimi Herkesle Paylaşmak Istiyorum,burdan Ben Bütün Balik Avi Ailesine Ve Insanliga Sağlikli Yarinlar Diliyorum, Hatay Antakyali,,,,,,,
Aramıza Hoş Geldiniz.....Burada Size Yetipte Artacak Bilgiler bulabileceğinize adım gibi eminim.... Sağlıcakla Kalın......
hoşlediniz ali bey hoşgeldiniz. Hatay`dan balıkçı kardeşlerimizin sesini duymak bizi sevindiriyor. paylaşımlarınızı bekliyoruz. sevgiler Ahmet Can
Selam Arkadaş Hoşbulduk Ilginize Teşekkür Ederim Umarim Kisa Sürede çok Güzel Paylaşimlarimiz Olacak, Yalniz Biraz Daha Zamana Ihtiyacim Var çünkü Sitede Bilmediyim çok şey Var, Umutla Yarinlara
Hoşbulduk Damat Nasilsin Baş üstüne Hataya Gelirsen Beklerim Gelirsen Haberim Olsun Kayinbabanlar Kesin Yerimi Bilirler ..........
Selamlar Kardeşim Hoşgördük Valla Bende Memnun Oldum Hemşerim ,,,,,,,,,,,enkisa Sürede Adimi çok Duyacaksin Inşallah çok Güzel Paylaşimlarimiz Olacak Ama Daha Siteyi Tam Olarak Kullanamiyorum Yavaş Yavaş ögreniyorum Resimlerimi Koyamiyorum Bitürlü.hoşçakal .................