Konya Altınapa Barajı Billgi

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında konyalı25 tarafından paylaşıldı.

1. konyalı25

konyalı25 Kerim

Favori Kamış:
    şu an için ne olursa
    Favori Makine:
    şu an için ne olursa
    En İyi Avı:
    1kg sazan
    Arkadaşlar bu aralar altınapa barajına gitmeyi düşünüyorum.Yanlış anlamayın aslında av yasağı bitince gidecektim ama duydum ki bayağı bir avcı varmış gölde.Gölde av yasağı kısmen mi var yoksa kaçak mı avlanıyorlar.Bilgilendirirseniz sevinirim.

2. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Ne avlamaya gideceksiniz acaba?

3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    avlamayı hedeflediğiniz balıklar sudak veya alabalıksa sorun yok:) bu balıkların dışındaki tüm türlerin av yasağı devam ediyor;)

4. konyalı25

konyalı25 Kerim

Favori Kamış:
    şu an için ne olursa
    Favori Makine:
    şu an için ne olursa
    En İyi Avı:
    1kg sazan
    Ben genelde levrek çok çıkıyor diye duyuyorum eğer yasak varsa bu tutanlar nasıl tutuyor ben onu anlayamadım.

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    levrek derken tatlısu levreğimi sudakmı:confused: :confused:

6. konyalı25

konyalı25 Kerim

Favori Kamış:
    şu an için ne olursa
    Favori Makine:
    şu an için ne olursa
    En İyi Avı:
    1kg sazan
    Tatlı su levreği

7. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Sudak ( S. Lucioperca)== Tüm Bölgeler ==15 Mart - 30 Nisan

Tatlısu levreği ( P. fluviatilis )==Tüm Bölgeler ==15 Mart - 30 Nisan

bu balıkların avı bu tarihler arasında yasaktır yani şu an için bu balıkları avlamak serbest şayet orada olta atanlar sazan,yayın,çapak,kızılkanat tutmuyorlarsa hiç bir sorun yok;)

8. yasar381

yasar381 yaşar güney

arkadaşlar busene altınapa barajı kısır genellikle boş geliyoruz . ama sizlerden nehaber yazışırsak iyiolur.H EPİMİZE RASGELE

9. alanlı29

alanlı29 abdullah alanlı

Altınapa

Arkadaşlar,
    Altınapada av yasağı su alma noktasının(beyşehir yolundaki köprü) 300 m sağ ve solu hariç amatörler için yok.
    yalnız burası şehir içme suyu kaynağı olduğu için KOSKİ tarafından çevre kirliliği açısından "su kirliliği yönetmeliği" nin 17. maddesine dayanarak isterse tamamına yasak getirebiliyor. 300 m lik yasak bölgede ve yasaklaması halinde diğer bölgelerde tebliğe ve kabahatler kanununa göre 200 tl civarında ceza kesme yetkisi var.
    ayrıca burada ticari amaçlı avcılık KOSKİ nin kendiside dahil her zaman kesinlikle yasak. böyle bir şeye şahit olan varsa 0332 221 61 15 nolu telefona ihbar yapabilir.

10. krovta

krovta ahmet buyrucu

telefon ihbarı değilde ben burdan söyleyeyim. Gerçi çok işe yaramaz ama yinede yazacam çünkü çok sinirlendim . Baraja ağ atmışlar. Çarşıda altınapa levreği diye balık satıyorlar. Bunu yapanlar kim bilmiyorum ama bi şekilde yapılıyor.

11. yesilkartal_42

yesilkartal_42 abdullah

En İyi Avı:
    7kg lık bi kara sazan
    arkadaşlar bu barajın içi ag dolu jandarma bile seslenmiyor bunlara .yapanlarıda tanıyorum.bir defasında altınapaya gittim arkadaşlarla botu şişirdik ve agları parçalayıp suya gömdük.ve bir defasındada adamlar ag atarken denk geldik .ta gölün ortasındalardı.hatta adamların üzerine tüfekle ateş bile ettiler belkide korkutma amaçlıydı ama gercekten ateş ettiler.bunlara ne yaparsanız yapın bu göle her zaman ag atmaya devam edecekler.taki belalarını allahtan bulana kadar.

12. nevzat42

nevzat42

Arkadaşlar son sözü söylüyorum Altınapa ölmüş.Bu yıl belki on kere gittim.El kadar 3-5 sazan ve yine el kadar 3-5 sudak yakaladım.Tabi onlarıda geriye iade ettik.Ağcılar yakalasın diye.

13. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Abdullah, garip bir işlem olmuş? :confused:

14. yesilkartal_42

yesilkartal_42 abdullah

En İyi Avı:
    7kg lık bi kara sazan
    ağları suya gömmektense garip bi işlem dediğin arkadaşım.botla kıyıya elinde ağlarla çıksan ve karşılama komitesi olarakta karşına 15 aptal sıpası çıksa ne yaparsın.top haline gelmiş ağ ne balık tutar nede o doğal yaşama bi zarar verir nasılsa ki altınapada su seviyesi düşünce bu ağlar oltacıların oltasına takılacak kurşundan başka bişey olmayacak:)saygılar.

15. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Parçalanıp suya gömülen ağ, top haline geldi. O ağ ne balık tuttu ne de doğal yaşama zarar verdi. Sular çekilince, oltacıların oltasına takılan ağda kurşundan başka bir şey bulunamadı.

Abdullah, garip bir açıklama olmuş?:confused:

16. yesilkartal_42

yesilkartal_42 abdullah

En İyi Avı:
    7kg lık bi kara sazan
    garip açıklama:) demişsin olayın kendi garip:)ne yapalım usta

17. yasar381

yasar381 yaşar güney

yasar

kim olacak koskici kadir.bağlarbaşının muhtarı.simitci kerim. köfteci sanayide lokantası var.ve bunungibi çok kişivar.yazıklar olsun oltacıya yer bırakmıyorlar

18. yasar381

yasar381 yaşar güney

durumları bildirirseniz sevinirim

19. yasar381

yasar381 yaşar güney

bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

20. zafer42

zafer42 zafer semih

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    remixson
    En İyi Avı:
    sazan 2 kğ
    öncelikle Tüm Hemşerilerime Ve Doga Sever Doslara Saygilarimi Sunuyorum Sevgili Arkadşlar Yukarida Abimizin Dediği Gib Simitci Kerim Ve Tayfasinin Hakkindan Gelinemedi Adamin Duydugumuza Göre Sevindiğimden Değil Lütfen Yanliş Anlamayin Ders Almadiği Için şaşiyorum Söylenen Evi Yandigi Doğrultusunda Duyum Aldik Gene Ders Almiyor Allah Adamdan çikarir Eğer Ben Yaparsam Bendende çikarsin şunu Söylemek Isterim öncelikle Sen,ben Biz Ve Bizim Gibiler Olayin Ciddiyetini Kavrayamadiğimiz Için Daha çok Konya Altinapa Ya Gider Geliriz Bi Hobimiz Balik Tutmak Onunda Hakkindan Geliyorlar Aslinda Bu Ve Buna Benzer Haberleri Iştişare Edip Toplu şekilde Hareket Etmemiz Gerekir Diye Düşünüyorum Nasil Olur Toplu Halde Bir Mekanda Oturulur Konuşulur Eğer Sizler Vurdum Duymaz Olursaniz Daha Birbirimize çok Serzenişte Bulunuruz Mekan Belirlenip Bence Acizhane Görüşüm Bir Elin Nesi Var Iki Elin Sesi Var
    Herkese Saygilar Sunar Bu Yilin Bol Ve Bereketli Av Temenlilerimle