Sevgili arkadaşlar günlerdir forumdaki organizasyonları takip ediyorum. Konya beyşehirde bir organizasyon yapılmıyor. Kimsede böyle bir organizasyona vesile olmuyor. Aslında Türkiyede tatlı su olarak, balık avı yapılabilecek, doğa güzelliği, büyüklüğü ve içinde barındırdığı balık çeşidi (Sudak, Levrek , Sazan ,Akbalık vs.) bulunduran yegane yerlerden biridir. Yapılan bazı organizasyonları takip ediyorum. Bu organizasyonlar kadar güzel olacağından eminim. Kamp yapmaya uygun, Balıklar lezzetli, Doğa süper. Konyalı ve Beyşehirli arkadaşlar bir organizasyona öncü olalım. BEYŞEHİR AMATOR BALIK AVI organizasyonu akıllara kazınsın. . Tüm arkadaşları davet edelim. Bu organizasyonu yapmak için gönüllü arkadaşlar varsa görüşelim, yardımlaşalım. Haziran 15 te balık avı serbest oluyor. Tekneler balıkları katletmeden yapsak iyide olur. Bu organizasyonlarda tecrübeli arkadaşlardan fikir almak isterim.
Merhabalar Şener bey. Öneriniz gerçekten çok güzel. Çünki Beyşehir gölü gerçek bir cennet. Elimden geldiğince bende yardımcı olmaya çalışırım. Benim yarı memleket sayılır. Yazları ordayım
selam Süperbir organizasayon olur ancak ne kadar ragbet olur burası tartışılır. Aktif olrak olmasada böyle bir organizs.da olta atmak benim için büyük zevk olur.
Evet Arkadaslarr Neden Olmasinnn Türkiyenin Enbüyük Gölünden Biri Olan Beysehirde Vee Balik Olarak Cesitlerin Bol Oldugu Bir Gölede Neden Böylee Bir Etkinlik Yapmayalimm El Elee Verelim Bu Etkinligi Yapalim
25/07/2009 Benim için uygun aslında ama arac olmadığı için biz ALTINAPA olarak plan yapıyoruz. Cumartesi Saat 05.30 da barajda avlanacağız. Arzu eden arkadaşlar varsa birlikte küçük bir organizasyon yapabiliriz.
topragım bizim iş yerinde diken üstündeyiz pc basına gecmek hapisaneden fırar etmek kadar zor o yuzdem bazen bakıyorum pc ye kusura bakma
Evet kısmetse sabah 5 te ALTINAPA barajındayım kısmetse ormanevının onune kamp kurcam gelebılırsen beklerım RAPORUM PAZARTESİ MİLLET VİRABİSMİALLAH