konya da sazan

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında yesilkartal_42 tarafından paylaşıldı.

1. yesilkartal_42

yesilkartal_42 abdullah

En İyi Avı:
    7kg lık bi kara sazan
    arkadaslar sazan avına giden varmı sonuçlar nasıl.paylasimlara şimdiden teşekkürler

2. turty

turty turan

Favori Kamış:
    FOX HORİZON SFD
    Favori Makine:
    FOX STRATOS FS 12000 MAG
    En İyi Avı:
    TROFE SAZAN 39.50 :) nasipse
    hiç mi sirküleri okumadın arkadaşım şuan sazan avı yasak haziran ayından sonra bölgesine göre değişiyor 1 haziran 15 haziran 1 temmuz gibi her bölgenin ayrı ayrı av başlangıç süresi var ona göre bir detaylı inceleme yapın.

3. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Abdullah kardeşim, Sazan avı Konya için 15 Haziran'dan sonra serbest olacak. Sudak ise 1 Mayıs'tan itibaren serbest olacak.

Ha şu an da olta atanlar yok mu? maalesef var. Ama o kişilerin bir çoğu ya sirkülerden habersiz, ya da yasağın olta ile avlanan amatörleri kapsamadığını sanıyor.

Bizlere düşen, elimizden geldiğince çevremizdeki insanları bilinçlendirmek olmalı. Çünkü, bir çok insan iyi niyetli ve duyarlı olmasına rağmen bazı konularda tam bilgi sahibi olmadığı için suistimale sebep olabiliyor.

Sevgi ve hürmetle.

4. orumar

orumar ömer yılmaz özcan

En İyi Avı:
    14 kğ sazan
    arkadaşlar kusura bakmayında şu sirküler lafına uyuz oluyorum ve bu lafı kullanıp barikat atan ağ atan site yöneticileri bile gördüm..

Abdullah kardeşim balıkların belli dönemlerde üreme olayları oluyor dogal olarak bu dönemlerde avlanması vicdanende yasak hem eti yenmez yazık günah balıklarında bu dönemleri siteden bulup inceleye bilirsin insanın vicdanı yasakçı olacak yemişim sirküleri.

örnegin ankarada turna avı başladı ama hayvan havyarı daha tam atmamış gitmemde tutmamda hava ısınsın hayvan havyarını atsın ondan sonra git yasal boyutları ve adetlerinde tut.

Son düzenleme: 26 Nisan 2011
  5. yesilkartal_42

yesilkartal_42 abdullah

En İyi Avı:
    7kg lık bi kara sazan
    cevap.. uzun zamandır bazı nedenlerle siteye yazamıyorum bakalım millet uyuyor mu diye bi laf attım. cevap yazan duyarlı arkadaslara teşekkürler. sizleri seviyorum. sizlerle bende bu sezonu bekliyorum . tarihten de haberim var :)

6. turty

turty turan

Favori Kamış:
    FOX HORİZON SFD
    Favori Makine:
    FOX STRATOS FS 12000 MAG
    En İyi Avı:
    TROFE SAZAN 39.50 :) nasipse
    ah abdullah kardeş açıkcası sağda solda sazan avlayanları duydukca üzülüyorum yazıktır günahtır bırakın üresin büyüsün öyle yakalayalım böle bi yazıyı bulup cevap verecek pozisyonu buluncada hiç durmadım yazdım allahtan duyarlı bir arkadaşımızmışsın ama o yazıyı ilk okuduğumda elime geçmeni istemezdim :)

7. yesilkartal_42

yesilkartal_42 abdullah

En İyi Avı:
    7kg lık bi kara sazan
    geçen hafta konya may barajında balık tutanlar vardı köyümden 5 km hemen . tuttukları balıklara baktım hepsinde havyar var. ama ışte gel de anlat .ama eskiden bu kadarda bilinçli değillerdi. nasıl anladilar biliyorsunuz:) toplu iğneyi kanca yapıp balık tutarken şimdi gunlerce bekledikleri oluyor tik yok. biz hiç bir şeyi kaybetmeden kıymetini bilmeyen bi milletiz . ama inşallah bizden yetişenler böyle olmaz

8. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sirküler lafına uyuz olmak.:confused:

Bir de; Sirküleri birileri daha yedi zaten ve Tebliğ oldu.:confused:

"Hayvan havyarını attıktan sonra" neye göre yasal boy ve adette tutacağız? Cevabı, Tebliğ mi acaba?:) :confused:

9. betaserc0101

betaserc0101 murat

En İyi Avı:
    85 cm turna
    hemşerim uzun zamandır forumda gözükmüyorsun yasak şimdi biliyrosun sazanların havyar atma zamanı yasak bitsin konyada güzel sazan çıkan bir kaç yer keşfettim inş. beraber gideriz

10. orumar

orumar ömer yılmaz özcan

En İyi Avı:
    14 kğ sazan
    sayın abim şimdi ben size yanıtımda şöyle böyle desem onlarca mesaj yazarlar bakın size ne diyorum ben ben 35 yaşındayım ve kendimi bildim bileli balığa giderim yani masa başından bu işi yapmıyorum ve inanıyorumki onlarca iyi amatör balıkçı benim gibi kendi vicdanı ile balığın zamanınıda boyunuda tespit eder. elbette bi yasa olcak tebliğ de sirküler de ne dersen de onuda vicdansızlara bilmiyenlere birde bu işin şakşakçıları var onlara sor. KİMKİ AVCI OLSUN BALIKÇI OLSUN YAVRUYU YUVAYI DİŞİYİ KORUYOR BAŞIMIN TACIDIR... (biz allahın izni ile kendimizden eminiz) saygılar...

11. islex

islex serkan işlek

Favori Kamış:
    Lineaeffe Bıg Fısh 360cm
    Favori Makine:
    OKUMA LONBOW LBII-665
    En İyi Avı:
    Akbalık 1045 gr.
    anlaşılan nette sazan avına çııkmışın :) beyşehirde hangi balıklar çıkıyor? yeni sezona uğrak yerim olacak beyşehir :)