Serkan sorduğun sorunun cevabını en az 30 senedir arayan o kadar çok balıkçı verdır ki! sende Konyalı olduğun halde Konyada yayın için bayağı deneme yanılma yoluyla çeşit çeşit yerleri gezip uğraşıp yayın yakaladığını düşün ne yaparsın herkese ilan edermisin bilmem ama konuyu açtığından beri kimse cevaplayamamış bari en azından ben konuya iştirak etmiş olayım ki konu havada kalmasın.Hadi Konyalılar Konyada nerede yayın çıkar deyiverin de bilelim,rastgele kardeşim.
Alanı hiç görmedim. Bende aslen Konyalıyım. Görmeyi bırak duymadım bile. Gittiğimiz küçük bi gölde 6-7 yıl önce küçücük parmak kadar ama ağzı kocaman bi balık vuruyordu. O zamanlar ne olduğunu bilmiyordum ama yayına benziyordu sanki hayal meyal hatırlıyorum. Ama ordan çıksa alanı duyardım.
beyşehir alabildiğine israil sazanı aga başka bnalık nerdeyse yok daha az önce beyşehirden biriyle telde konutum vurmadı bile dedi paso israil sazanı var
YAYIN BALIĞI KONYA ÇELTİK İLÇESİNİN SİVRİHİSAR TARAFINA DOGRU SAKARYA NEHRİ KOLU VAR AKARSU ORADA YAYIN VAR ARKADAŞLAR