Merhaba değerli forum üyeleri aranıza yeni katıldım.Sevdiğim ve takip ettiğim bir site burası. Bugün sabah ve akşam üzeri olmak üzere 2 defa konyaaltı plajlarında at-çek yaptım.Malesef hiç bişey alamadım.Rüzgar manavgat yönlü esiyordu.Popper sahtelerden river2sea kullandım at çek için.Avlak yerini çok iyi tanımıyorum.Acaba bu plajlarda at-çek iş yapar mı?ya da önerebileceğiniz bir yer var mı? Saygılar
öncelıkle aramıza hosgeldın.bu sabah bende konyaaltındaydım oldukca dalgalaı bir denizimiz vardı maalesef bir talıhsızlık yasadım atçek yapmaya yeni başladığım sırada misinam ucundaki şamandırayla beraber koptu yanımda yedek getırmedıgım ıcınde gozlerımde yaslarla sabahın soğuğunda denızı ızlemekle yetınmek zorunda kaldım.ancak o dalgalı denıze ragmen palamutun oynadıgını soyleyebılırım hatta bır defasında suru olarak onumden gectıklerınıde ıddıa ederbılırım. yer tavsıyesınde bulunacak olursamda atçek yaparken sabıt kalma bana pek mantıklı gelmedıgınden balık nereye sen oraya olmalısın ama guzergah olarak sunu belırtebılırım sea life otelının onunden baslayarak bakı beachlerının sonuncusuna kadar verım alabılırısın.ben genelde boga cayınına yakın yerlerde avlanmayı sevıyorum.sahte balık yerıne bır donem kasık kullandım ama su aralar yanımda lolipop çubuğu içine yerleştirdiğim simle süslediğim iğnelerimi kullanıyorum. yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana
frado kardeşim bilgilerin için çok sağol.bugün sabah bende baki 10'nun onundeydim.Palamut oltam olmadığı için palamutlara atamadım ama atan bir kaç balıkçı arkadaş azda olsa üçer beşer aldılar.Sürü halinde gelip gidiyorlar bi anda.ama işte ben palamuta atmıyorum.diğer büyük avcılardan varsa bi deneyim şansımı dedim.olmadı tabe ama bu boğa çayını çok duydum.nasipse oraya da gidicem inş. Rastgele kardeşim sana.aman diyim misinayı iyi bağla şamandırana!