Konyaaltından Selamlar :)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında neo2400 tarafından paylaşıldı.

1. neo2400

neo2400 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma V system 270 - 10-30gr
    Favori Makine:
    Okuma Avenger 30
    En İyi Avı:
    İstavrit....
    Merhaba değerli forum üyeleri,

Öncelikle Antalya - Konyaaltı tarafına yeni taşındım daha önceden Gebze'de ikamet etmekteydim.

Konyaaltı - Liman tarafındayım , ama buraları hiç bilmiyorum.Nerelerde balık var nerelere hangi malzeme ile gideyim ? Hangi marka , model , renk ,misina ve sahte ile avlanayım ? Sizden ricam buralarda neler avlanır ? Neler Yakalanır ? Nerelerde hangi malzeme ile avlanmalıyım bana fikir vermeniz yönündedir.

Spin makine ve kamışım var , okuma v system 2.70 ve okuma avenger 30 model... Üzerine dynema 0,20 ip misina sarılı komple....

Lütfen benden sahte ve mera tavsiyelerinizi esirgemeyiniz :)

Teşekkürler.

2. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

takım güzel benim spin takımının aynısı :D yalnız bi fark var benim av 30b de 012 12 kg çekerli ip misina var
    levrek için uygun sahteler ile sabah erken saatlerde boğa çayının ve sarısu çayının denizle buluştuğu noktalarda levrek peşine düşebilirsin sana çok yakın bu avlaklar
    bende şafak sökmeden aksu çayının denizle buluştuğu noktaya kendimi atmak istiyorum hayırlısı inşallah güzel raporunu okuruz şimdiden rastgele

3. neo2400

neo2400 Deniz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger 30
    En İyi Avı:
    İstavrit....

Durmuş Çok Teşekkür ederim bilgiler için , hangi sahteler iş yapar ? Hangi boy olmalı ? 0.20 ip çok mu kalın olur ?

4. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

bende at çek te yeniyim çok tecrübem yok ama ustaların yazdıklarına bakılırsa 020 kalın gibi sanki ama bi dene kendin tecrübe et sahte de 10-12 cm sahteler

5. neo2400

neo2400 Deniz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger 30
    En İyi Avı:
    İstavrit....
    Yararlı bilgilerin için teşekkür ederim Durmuş kardeşim :)

6. Gokmen07

Gokmen07 Gökmen

En İyi Avı:
    tutmak nasip olmadı daha
    deniz kardeşim öncelikle hoşgeldin sefa getirdin.konyaaltını görüpte iç çekenler çok lakin google da bile konyaaltından balıgı zor tutarsın.Elhamdulillah antalya yı yedik bitirdik.Nasip kısmet işi naçizane tavsiyem az şehir dışına dogru avlak bakmandır.

7. neo2400

neo2400 Deniz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger 30
    En İyi Avı:
    İstavrit....
    :) :) Gerçekten güzel yazmışsın hocam :) Şehir dışı derken sola mı , sağa mı :)

8. neo2400

neo2400 Deniz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger 30
    En İyi Avı:
    İstavrit....
    Arkadaşlar yokmu bana yardımcı olup avlak yeri tarif edecek ? Yahu yeni geldik misafiriz istiyoruz balık tutmayı :D