merhaba arkadaşlar ben istanbuldan konyaya yeni taşındım altınapa barajında balık tutmsk istiyorum balık durumu hakkında bilgisi olan varmı
http://www.google.com.tr/#hl=tr&sou...tınapa&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=1f7c93fabee6acda Yukarıdaki linkteki sitemize ait başlıkları teker teker sabırla incelerseniz aradığınız bilgiye ulaşabilirsiniz. Saygılar.
Merhaba.Şu anda Altınapada avlanan sazan ve sudak 15 martta yasak başladı.Sudağa 1 mayıstan itibaren silikonla atçek ve canlı yemle dip oltasıyla yakalayabilirsin.Sazana da 15 hazirandan sonra dip oltasına hamur,mısır ve solucanla avlanabilirsin.Oltalar boş kalmasın.
aspava42951 arkadaşlar altınapa barajında nerde balık tutabilirim ve dip oltasımı yoksa yayla hamur mu iyi olur bilgi verirseniz sevinirim
barajı geçtikden sonra sağa bir yok gidiyor toprak barajın kenarından hatta baraja girilmesin diye tel örgü filan var ama çoğu yırtılmış durumda kıyılar müsait oraladan hem balık tutuabilir hem piknik bile yapabilirsin
Evet. Arkadaşımızın tarif ettiği yer Değirmen köy tarafı. Yalnız Nevzat bey'in de belirttiği gibi şu an da Sazan için yasak dönemi. Onun için giderken hazırlıklarını Sudak'a göre yapmanı tavsiye ederim.
arkadaşlar yasak dönem sadece bize geçerli. her tarafta altınapa sazani diye balık satıyorlar. varmasınız pazar günü toplanıp gidelim baraja . ne kadar ağ varsa girip toplayalım. oracikta yakalım ağları. gelenler haber versin
Arkadaşlar altınapada sudak şu anda verimli çıkmaya başladımı yoksa teklememi çıkıyor. Mayıs ayı içerisinde gelmeyi planlıyorum. ama bir arkadaşım henüz keyifsiz tekleme vuruyor dedi.(Mevkii Orman evi altı) paylaşımlarınızı bekliyorum.
barakuda sen ankarada mı yoksa konyada mı yaşıyorsun bizde 19 mayısda beyşehir gölüne gitmeyi planlıyoruz
19 mayısda ordaydım yağmur yağana kadar durdum ama elde var sıfır olan oltaya taktığım mısırlara oldu
merhaba merhaba arkadaşlar dün yani 29.05.2011 tarihinde altınapada balık tutmaya gittim denemediğimiz kalmadı dip oltası at çek yaylı ama bir tane bile çıkmadı yediğimiz yağmur yanımıza kar kaldı altınapa balık yönünden gerçekten fakirleşmiş
Yanlışım varsa düzeltin. Mısır ve yaylı takım Sudak için kullanılmaz Sazan için kullanılır. (15 Haziran'a kadar Konya'da sazan için yasak dönemi olduğunu biliyoruz) Sudak ta At-çek ve canlı yemle verim alamadığınız için başka yöntemleri mi denediniz acaba?
sudak çektiğimizde oluyodu mısırla ama nerde şimdi o apa barajı yoksa zaten yasaklar dahilinde yakalasak bile geri bırakıyoruz ben ve arkadaşlarım