Konyada balık avı yapabileceğimiz yerler hakkında.

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında Turquoise42 tarafından paylaşıldı.

  1. Turquoise42

    Turquoise42 Erol

    Mesajlar:
    23
    Şehir:
    Konya
    En İyi Avı:
    2 Kg Aynalı Sazan
    Selamlar değerli balikavi üyeleri,

    Bu kara sevdaya geçen sene düşen 2 genç arkadaşız :) Konyada ikamet ediyoruz ve özel sektörde çalıştığımız için malum c.tesi günlerimizde dolu oluyor. Geçen sene arkadaşımla bi abimizin peşine takılıp düştük bu sevdaya geçen sene neredeyse her hafta c.tesi akşam çıkıp pazar günü akşama kadar barajda ve göletlerde geçirdik vaktimizi c.tesi günlerini iple çeker olduk ikimizde. Şimdi gittiğimiz 3 yer oldu şimdiye kadar ve buralarda sazan harici hiç bir tür balık yok biraz açılmak istiyoruz şimdi arkadaşım turna ya kafayı takmış durumda ben ise dişli olsunda ne olursa olsun modundayım :)

    Gittiğimiz yerler:
    May barajı : Büyük balık yok denecek kadar az çevredekilerin söylediği ağla topladıkları En büyük yakaladığımız balık 2 kg aynalı sazan.
    Hatunsaray göleti : Aynı şekilde büyük balık çıkmıyor hep limit altı ve türünü renkli sazan olarak belirttiğimiz kırmızı sarı-siyah garip renkte ama lezzetli balıklar tuttuk son gittiğimizde orasıda hüsrandı ve yazın yakınında çöp olduğu için sinekten durulmayan pis bir yere dönüşüyor.
    Beyşehir : Büyük balık tutamadık nedense çin sazanı denilen tür istila etmiş kendimizi baya tatmin ettik ama zevkliydi sürekli hareket var :)

    Şimdi sevgili üyelerden ve tecrübeli kurt abilerimizden bir kaç avlak rica ediyoruz sevgi ve saygılarımızla.