Merhaba Mevlüt ağabey Ufak bir araştırmadan sonra cok rahat bulunabiliyor internetten.Ben size isimlerini vereyim.Siz daha sonra kendiniz google earth yardımıyla nerede olduklarına bakarsınız.Olmadı siz bana söyleyin ben sizin için istediğiniz avlağın adresini ve resmini bulup yollayabilirim. Sille Barajı May Barajı Apa Barajı Altınapa Barajı İvriz Barajı Derebucak Barajı Çavuşcu Depolaması Suğla Depolaması Beyşehir Gölü (Tabii Göl) Çukurçimen Göleti Bostandere Göleti Mecidiye Göleti Bulcuk Göleti Evliyatekke Göleti Doğanhisar Göleti Başhüyük Göleti Çayhan Göleti Ladik Göleti Deşdiğin Göleti Derbent Göleti Karaağaç Göleti Çiftliközü Göleti Aşağıçiğil Göleti Beykavağı Göleti Çavuş Göleti Etibank Kırmızı Çamur Barajı Gökçe Höyük Göleti Kayasu Göleti Kızılöz Göleti Sarayönü Göleti Akören Göleti Taraşçı Göleti Doğanhisar Göleti Cihanbeyli Göleti Aydoğmuş Göleti Güneydere Göleti May Göleti Hadim Göleti Osmancık Göleti Akviran Göleti Avlanmak nerde yasaktır.Nerde hangi balık vardır bilmiyorum ama internetten onlarıda cok rahat bulabilirsiniz
balıklar kardeş sağol bizim için baya bir zahmet etmişsin bu yüzden teşekkürler ama ben buraların yabancısı yım balık tutbilmek için buralara giden arkadaşlardan yorum bekleriz
altınapa barajı beyşehir karayolunda yaklaşık 20 30 kilometrede ama avlanma sıkı güvelik önlmleri alınarak engelleniyor. beyşegir gölü konya merkeze 1 1.30 saat uzaklıkda sille barajı sille yolundna kaptırdın mı ordasın ama orda da bir takım yasak uygulanıyor senin anlayacağın konyada balık tutmak artık eziyet haline geliyor!!!
Altınpada av yasağı tamamen kalktı. yaz aylarında güzel balık çıkıyor ama 2 haftadır gitmiyorum .Bende bu yıl güzel sazanlar aldım sudak tutamadım pek.
Kerim hayırlı olsun. Daha önce gündem edilmişti Altınapa yasağı. Demek ki başına buyruk karara artık son verildi. Emeği geçenlerin yüreğine sağlık. Mutiii, (dear star) müjdemi isterim gubani.
son 1 haftada 3 kez apa ya gittim göl etrafında bayağı oltacı vardı ve sanırım suların soğumasından dolayı derine çekildiler büyük balık çıkmıyor sadece 1 kaç parça küçük (500-700 gr arası)sazan çıktı (diğerlerinde de aynı durum vardı) yasak olayına gelince göl etrafında motorsikletle sürekli özel güvenlikçi dolaşıp amatör balıkçı belgesi soruyor yakında belgesiz sokmayacaklarmış binalarına gidip güvenlikçilerin sorumlusu ile görüştüm kanunen belgenin zorunluluk olmayıp isteğe bağlı olduğunu bilmiyorlar sadece amirlerinin istekleri olduğunu bende o amirlerini ben avlanırken yanıma göndermelerini söyledim biraz sürtüştük sonuç olarak ben yine girip avımı yaptım şimdilik sıkıntı yok ama yakında sıkıntı yapmaya başlarlar yakın mesafe olduğu için ben hafta içi yine oralardayım ama av tat vermiyor ziller bile doğru düzgün çalmıyor oltacı arkadaşların bilgisine
Birde su miktarı geçen yıla göre fazla. kışta erken geldi .zaten gece de durulmuyor çok soğuk oluyor. bakalım inş. Altınapada gelecek yıl güzel avlar yaparız.
Arkadaşlar avlağınız hayırlı, oltalarınız bol balıklı olsun. Turna rapor ederseniz hiç üşenmem atlar gelirim o tarafa. Rasgele.