konyada balık avlanacak yerler

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında joker42 tarafından paylaşıldı.

1. joker42

joker42 ismail

küçük ve önemli bi srum olack konyada sazan ve levrek avlaya bilecegim yerler nereler acaba bilgilendirebilirmisnz?

2. mulkiyeli

mulkiyeli ahmet

Favori Kamış:
    Fladen Warbird Criss Cross 3,00
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet R (4000)
    En İyi Avı:
    sazan , 4 kg
    dostum iyi geceler, konyada hemen hemen bütün göl gölet ve barajlarda sazan bulabilirsin ,ancak malesef bilinçsiz avlanma ve çim sazanı istilası sonucu şimdi yazacagım göllerde artık bu türler yok denecek kadar az , ancak malum şu an avlanması yasak , ilerleyen tarihlerde gidecegini varsayarak cevaplıyorum konuyu , altınapa barajı iki tür de mevcut , ayrıca sudak ve kasna da altınapa barajında bulunan türlerden, geçen sene turna çekenler oldugunu da duydum ancak binde bir ,yine çumra apa ve beyşehir göllerine de gidebilğirsin , hatunsarayda levrek vardı hala varmı bilmiyorum ,ancak malum konya bohçacılardan geçilmiyo, daha bugün yaklasık 20 oltayı dizip sazan yakalayan bi abimizi ihbar etmeme ve 1 saat yanında beklememe ragmen gelen giden olmadı ,çoğu avlaga büyük umutlarla gidip sadece piknik yapıp dönebilirsin , daha gecen hafta gece 4 -akşam 7 turna avımı pikniğe çevirdim ben

3. ermenekli42

ermenekli42 Hüseyin YILMAZ

En İyi Avı:
    çapak
    çin çapağından bıktım

lanet olsun bu çin çapağına. bütün balıkların kökünü kuruttu. mevsiminde beyşehire git çapak çıkarsa suya iade etme evde kediye köpege ver