konya'da bir gölet daha yasaklandı...

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında canbörü tarafından paylaşıldı.

1. canbörü

canbörü ali

Favori Kamış:
    cormoran bull fıghter
    Favori Makine:
    shımano catana 40
    En İyi Avı:
    aranıyor.
    konya sille baraj göleti güya sulama kooparatifinin aldığı kararla balık avlanması yasaklanmış. bekçi yasağı uygulamaya çalışıyor.
    değerli üyeler altınapa içme suyu falan yedik neyse de sille sulama amaçlı bir gölet ve kararı alan sözleşme yapmış bi sulama kooparatifi yasağın yasal olmadığı kanaatindeyim. bimere e-dilekçe yazdım. başka ne yapılabilinir???

2. konyalı42

konyalı42 Kerim

En İyi Avı:
    1,400gr Sazan,40 cm Sudak,34cm Akbalık
    Duruma bakılırsa Konyalı amatör balıkçılar olarak örgütlenmemiz şart yoksa elimizde haftasonunu değerlendirip balık tutacağımız bir avlak kalmayacak.Benim kanaatim bu yönde.Yoksa tek kişinin dilekçesine pek ilgi göstermezler gibi geliyor.saygılar.

3. nevzat42

nevzat42

Konyalı amatör balıkçılar olarak artık balık avını bırakalım bence.Apuk supuk kararlarla altınapa yasak,sille yasak ora yasak bura yasak bir zevkimiz balık tutmak vardı.Onun da içine ettiler kusura bakmayın.

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Arkadaşlar , önce konuyu araştırın..sulama koop. ile balıkçılık koop.. farklıdır..sulama koop.larında yasak olacağını sanmıyorum üretim ve avcılık vs olursa tamam o da sınırları belli dir.. koop.lara tahsisi edilen bölgenin sınırlarını öğrenebilirsiniz.. bahse konu iç suyun alanı nedir bilemiyorum .. il tarım müd.den bilgi alın..

5. canbörü

canbörü ali

Favori Kamış:
    cormoran bull fıghter
    Favori Makine:
    shımano catana 40
    En İyi Avı:
    aranıyor.
    abi kesinlikle sulama kooparatifi. sillelilere böyle bir yasak yok neden? biz düşman ülkenin vatandaşımıyız? bunu yapma hakkını kim veriyor? uygulamayı sazan alan bazı kolluk güçlerimi yapıyor? okadar sinirliyim ki bazen böyle insanı olan bi ülke vatandaşı olmak utandırıyor ya...

6. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    müracaat :
    2/2 tebliğ,
    yasaklamalar bölümü 20nci madde:
    Yasaklama kararlarını tarım bakanlığından başkası Doğal afet haricinde alamaz...

içsularda amatör balıkçılıkla ilgili 13ncü madde a,b,c bentleri...Kiralanan istihsal alanları, ki sulama koop. bu konuya bile girmiyor...

Haklarınızı bilin ve örgütlenin...
    Birkaç yıldır hep benzer şikayetler çıkıyor ama çözüme yönelik adım atılmıyor Konya'da nedense...

7. canbörü

canbörü ali

Favori Kamış:
    cormoran bull fıghter
    Favori Makine:
    shımano catana 40
    En İyi Avı:
    aranıyor.
    nuri bey bimer 'e e-dilekçe attım. aynen yazdıklarınızı dilekçemde ayrıntılı olarak yazdım. cevap bekliyorum. birde tarım il müdürlüğü ve dsi dilekçe göndereceğim. bakalım ne olacak.

8. islex

islex serkan işlek

Favori Kamış:
    Lineaeffe Bıg Fısh 360cm
    Favori Makine:
    OKUMA LONBOW LBII-665
    En İyi Avı:
    Akbalık 1045 gr.
    nedir son durum arkadaşlar ysak devam ediyor mu hala?