slm kardeş aslında çok güzel olur,hem tanışmak anlamında hemde bilgi paylaşımı açısından çok faydalı olur bence... bu konu üzerine eğilellim
bende geldım.burdayım evet. bende varım.foruma yenı katılan bırı olarak . birde deneyımlerımızıde burda paylaşalım. tatlı su levreğı için hangı takım , hangı köstek, hangı yem işe yaradı hangısı yaramadı. konya bolgesı levrek ve alabalıkları ıcın referans olsun. organıze olmayada varım. mınıbuscu tanıdıgım var.bır mınıbus insan haftasonları golet golet dolasım.en az ıkı haftada bır . bır program yapalım.bırde forumu gezemedım ama konya amator balıkcıları olarak bir maıl gurubu yada buna benzer bır olusum yapalım. ne dersınız ?
Dün beyşehirdeydim 6 7 tane senatör yakaladık. Levrek var ama daha süt bırakıyor erkekler. Yattığı yeri bulman gerekiyor. ama yinede güzel balık olacak haftaya tahminim. Çok iri levrekler çıkıyor beyşehirde. Levrek patlaması olacak : Not: Av raporlarında fotoğrafları paylaşacağım gün içinde görürsünüz.
ben her hafta beyşehire gidiyorum arkadaşlar organizasyonda bulunmak isterim şayet böyle bir plan varsa birde levreğe beyşehirde hiç rastlamadım ben hep sazan kadife ve israil sazanı tuttum eğer ki levrek çıkıyorsa beyşehirde hangi civarda çıktığına dair bilgi paylaşımında bulunursanız sevinirim şimdiden tşk ler avınız kilolu olsun
arkadaşlarr altınapa da tuttuk bizde dün ama şu organizasyon işine önem verelim bizde bakın forumda herkes yapıo bişeyler bizlerde öncü olalımm