herkese merhabalar ben konyadan cihad . 1996 dogumluyum belkıde sitenızın en kucuqu oLcam balık merakım 2 hafta once basladı... aiLecek bi hafta sonu beyşehir yeşildaq tarafına gitmiştik.babamdada baLık merakı yok deqiLdr yani neyse biz konunumuza donelım babam 4 tane olta atmıstı we pur dıkkat oLtalara bakıodu bende kıyıda kosede oyle bakıodum we babam banada bi olta werdi qit sorda at dedi attım beklemeye basladım aman allahım benım oltanın zili şıngırdıyodu hemen oltamın basına kostum ama cekmedım biraz durdum we zilin sesi artınca hızlıca asıldım ve sarmaya basladım emınımkı balık vardı cektım cektım cektım ve suyun yuzunde balıqı gördüm sevinçten ucuordum o bnm iLk avımdı ve o qun 18 tane capak tutmustum bi kaç tanede küçük balık qelmıstı onlarıda ozqurLuk adına qerı saLdım... bundan sonra bendede balık merakı baslamıstı yukarıdakı avdan 1 hafta sonra babamın arkadasLarı iLe beysehir karaburun tarafına gitmiştik qece yoLcuLuqunn ardından sabaha karsı oltaLarı dızmıstık 7 tane capak yakaLamıstık (2 si bnden ) hiç sazan qelmıordu hp capak cekıoduk yerımızı deqistirmeye karar verdik we 2 sazLık arası wardı yeri cok quzeLdı oraya kuruLduk fazLa oLta atmamıstık zaman biraz iLerLedikten sonra( benm oLtam en sonda idi ) bi baktım benm oLtam qoLe doqru qidiodu kostum we atLadım tuttum oLtanın ucunda 3 ıqne wardı yem oLarakda solucan kuLLanıyorduk cekmem hicde koLay deiLdi oltayı herneyse oLtayı cektıkden sonra bir baktım 2 tane balık 1 tanesi capak diqeri ise 2 kg qeLen bi sazan o qun tek sazanı ben tutmustum ve bundan sonra bendede BALIK merakı basLadıı.. ßu anıLarımı sizLerLe payLasmak istedim sayqıLarrr
Genç kardeşim Cihat heyecenını anlıyor ve seni tebrik ediyorum. Ancak sitemizin en önemli kurallarından birisi de "Güzel Türkçemizin" gerçek hayatta olduğu gibi forum yazılarında da düzgün bir şekilde kullanılması.Lütfen başkalarına özenmeyelim zira başakalaştırma süreci Bir milletin dil birliğini bozmakla başlar. özenti olmaya gerek yok.
abi öncelikle teşekkür ederim...daha öncelerden böyle alıştığım için böyle gidiyor ama artık düzgün yazılar yazacağım inşallah.