Arkadaslar hepinizin doga dostlari ve hayvansever insanlar oldugunu biliyorum. Kisirlastirilmis 6-7 aylik cok uysal disi av köpegine acil sahip ariyorum.. Özellikle Ankara'dakilere duyurulur.. Sokaga birakilip terkedilen eve alisik ve bakimli durumdaki bu köpek bugün barinaga götürülmüs.. Belki barinakta heba olmadan bu sevimli hayvancagiza bir ev bulabiliriz.. Iletisim icin : Deniz Kekec 0 532 599 20 11 (ögleden sonralari) Deniz arkadasim Istanbul'dan istenmesi halinde Bolu'ya yari yola kadar getirebilecegini de söyledi. Esinin rahatsizligi nedeniyle cok istemelerine ragmen eve alamadiklarini ifade etti.. Kimbilir belki icimizden biri bu sevimli yavrucagiza bir yuva bulabilir.. Selamlar, sevgiler..
inşallah bulunur yuva çok üzülüyorum böyle görünce benim eski evim bahçeliydi orda 2 tane köpek baktım. şimdikinde bahçe yok eve de sokamıyorum
slmlar. 3 adet köpeğim var ama bi 4. yede sahiplenen çıkmaz ise konyaya gelme imkanı olur ise bakabilirim. hayvanlara karşı hassassiyetinize teşekkür ederim.
Sorma Engin ben de evimde köpek besliyorum. Ve ben de bu durumdaki zavallilari görünce cok üzülüyorum Levent Bey, ilginiz ve hassasiyetiniz icin cok tesekkür ederim. Özelden iletisim bilgilerinizi atarsaniz Deniz arkadasima iletebilirim.
Bugün Deniz dostum bu sevimli dostumuzu barinaktan alip, Levent Bey'e teslim etmek üzere Konya'ya yola koyuldu Hayvan dostu iki arkadasimizi yürekten tebrik ediyorum. Hayvansever böyle insanlara gercekten ihtiyacimiz var. Balikavi.net'e de bu konudaki duyuruma yardimci oldugu icin ayrica tesekkür ediyorum Hepinize selamlar, sevgiler.. Özellikle Levent Bey ve dostum Deniz'e de ayrica sevgilerimle..
TŞK En az deniz bey kadar sizinde gayret ve hassasiyetiniz için çok teşekkürler. yavrucuk zor da olsa uyum sağladı.şimdilerde temiz havanın ve alabildiğine özgürlüğün tadını çıkarıyor.Tekrar teşekkürler.........